ISMIJAO JE

Chris Rock: ‘Vjerujte svim ženama, osim Amber Heard. Jer kad jednom obaviš nuždu u krevetu, kriv si‘

- Na kojim drogama je ona? Što se, dovraga, tu događa? I nakon toga su još bili skupa, govori komičar

Chris Rock

 Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Chris Rock, američki komičar brutalno je ismijao slavnu glumicu Amber Heard tijekom svog nastupa jer je obavila nuždu u krevetu popularnog Johnnyja Deppa, njenog tadašnjeg supruga.

- Vjerujte svim ženama, osim Amber Heard, jer kada jednom obaviš nuždu u krevetu, kriv si za sve, govori Rock te nastavlja:

- Na kojim drogama je ona? Što se, dovraga, tu događa? I nakon toga su još bili skupa, govori 57-ogodišnji komičar.

image

Amber Heard

Jim Lo Scalzo/Pool/AFP

Svjedok i glumčev zaštitar i vozač, Starling Jenkins III., rekao je na sudu 28. travnja da je glumica ostavila 'iznenađenje' za svog tadašnjeg supruga nakon žestoke svađe 2016.

Govori kako mu je rekla što je napravila dok ju je vozio prema Coachelli, kalifornijskom festivalu.

Popularni glumac svjedočio je da je vidio slike te da se samo 'mogao nasmijati na njezino bizarno ponašanje'.

- Pokazao mi je fotografiju na svom telefonu, na mojoj strani kreveta bila je ljudska fekalna tvar, rekao je Depp dodavši da je bilo toliko bizarno i groteskno da se mogao samo nasmijati.

Vijest se prvi put pojavila 2018. kada je The Mirror objavio da je Heard obavila nuždu u njihovu krevetu kao zlonamjernu šalu, nakon što je Depp zakasnio dva sata na zabavu njezina 30. rođendana.

Izvori tvrde da je domaćica bivših supružnika otkrila izmet na plahtama nakon što je glumac izletio iz njihovog penthousea u Los Angelesu zbog velike svađe. Glumica je za 'nezgodu' okrivila Deppove jorkširske terijere, Booa i Pistola.

Depp je pak svoju bivšu suprugu optužio za klevetu, a suđenje koje je bilo pauzirano na tjedan dana, danas se nastavlja u Virginiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 02:17