BEZ DLAKE NA JEZIKU

Chrissy Teigen: ‘Ovo su moji ožiljci od podizanja grudi. Znam da svi sada uvećavate slike...‘

Supruga Johna Legenda i majka četvero djece otkrila je kako se tri puta podvrgnula zahvatu

Chrissy Teigen

 Xpuslax/Backgrid Uk/Profimedia/Xpuslax/backgrid Uk/profimedia

"Kad fleš otkrije tvoje ožiljke od podizanja grudi", napisala je bez pardona Chrissy Teigen, američka manekenka, majka četvero djece i supruga Johna Legenda uz svoje fotografije i video koje je objavila na svom Instagram profilu. Na njima 38-godišnja Teigen pozira u izazovnoj prozirnoj odjevnoj kombinaciji, a u komentarima je poručila svojim pratiteljima na toj društvenoj mreži koji broje više od 42 milijuna, kako osjeća da svi sada povećavaju njezine objavljene slike.

Vjerojatno su to učinili i nakon što se pojavila u nedjelju na zabavi Vanity Faira povodom dodjele Oscara, kao i after partyju Jay-Z-ja i Beyoncé, gdje je nosila također vrlo seksi haljinu. Teigen je ranije ove godine podsjeća Daily Mail, rekla Andyju Cohenu u emisiji "Watch What Happens Live" da je tri puta bila podvrgnuta operaciji grudi.

"Podigla sam ih, stavila i izvadila. Ne volim da su tako vani.", kazala je Teigen. Nije bilo to prvi puta da govori o operaciji grudi, jer to je učinila i 2020. u razgovoru za Glamour UK.

"Bilo je to više za kupaći kostim. Mislila sam da ako ću pozirati, a ja ležim na leđima, želim da stoje! Ali kad imate bebe, grudi vam se napune mlijekom i poslije ispuhnu. Imala sam ih tek četvrtinu i to pri dnu košarice i zato sam ispunila liniju grudi.", ispričala je Teigen koja je s Legendom deset godna u braku i par je koji djeluje izrazito privržen jedno drugome.

Chrissy i John roditelji su sedmogodišnje Lune, petogodišnjeg Milesa, te najmlađe Esti i Wrena. Tragično su izgubili sina Jacka u rujnu 2020. zbog komplikacija u trudnoći. Par se upoznao 2006. dok je Legend snimao glazbeni video za njegovu pjesmu "Stereo", a zaručili su se 2011. Par je čekao dvije godine prije nego što su održali ceremoniju vjenčanja 14. rujna 2013. na jezeru Como u Italiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:16