LEGENDARNI GLUMAC

Chuck Norris: ‘Nisam sudjelovao u neredima u Kongresu, ja sam uvijek za zakon i red‘

Iako je poznat po konzervativnim stavovima i podupire Donalda Trumpa, slavni glumac kaže kako je bio i uvijek će biti za zakon i red
Chuck Norris 
 CBS/Planet/Profimedia

Legendarni majstor borilačkih vještina, televizijski i filmski glumac Chuck Norris 2016. javno je podržao još uvijek aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa, a ovih dana našao se u centru pažnje nakon što se na društvenim mrežama počelo pisati da je sudjelovao u neredima na Capitol Hillu koji su zgrozili svijet.

Za takve tvrdnje "krive" su fotografije s prošlotjedne pobune na kojima se jasno vidi muškarac koji nevjerojatno sliči zvijezdi TV serije "Walker, teksaški rendžer".

image
Screenshot/TWITTER

Norris je odmah sve demantirao, a i njegov menadžer Erik Kritzer izjavio je kako je Chuck u to vrijeme bio s obitelji na svome ranču u Teksasu.

- Iako ima sličnosti između Chucka i dotičnog muškarca koji je na fotografiji koja se širi društvenim mrežama, moram priznati da je naš teksaški rendžer ipak puno zgodniji! - komentirao je menadžer, a prenosi The Guardian.

- To nisam bio ja. Nisam bio na Capitolu. U našem društvu nema mjesta za nasilje bilo koje vrste. Ja jesam i uvijek ću biti za zakon i red - napisao je 80-godišnji glumac na Twitteru.

Noris je inače poznat po svojim konzervativnim stavovima - tako se 2016. priključio struji koja je vjerovala da je savezna vlada pomoću zavjere htjela preuzeti vlast u Teksasu.

Norris je tad izrazio bojazan da bi se vojna vježba nazvana Jade Helm 15 mogla pretvoriti u okupaciju njegove matične države pa je pozivao guvernera Grega Abbotta i američkog senatora Teda Cruza da to detaljno istraže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:16