SVJEŽA LUBAV

CIJELI SVIJET DIGLA NA NOGE ZBOG VRUĆEG NASTUPA NA OSCARIMA, A ZAPRAVO LJUBI DRUGOGA Američki mediji otkrivaju pravu istinu o novom dečku Lady Gage

 
 Profimedia, Mega Agency

Američka pjevačica i glumica Lady Gaga (32) ponosno može reći da je ovo bila njezina godina. Osvojila je Oscara i nagradu Grammy za veliki glazbeni hit 'Shallows' iz filma 'Zvijezda je rođena' koji ju je bacio u sam vrh hollywoodske elite. Također, započela je jednogodišnju rezidenciju u Las Vegasu gdje će održati niz nastupa do kraja godine.

Nakon dodjele Oscara sve oči bile su uprte u nju zbog vrućeg nastupa s kolegom iz filma, Bradleyjem Cooperom. Špekuliralo se da je zbog njega prekinula vezu sa zaručnikom Christianom Carinom, no časopis People javlja o novom obratu u ljubavnom životu karizmatične Newyorčanke moćnoga glasa.

Navodno se u zadnje vrijeme intenzivno druži s Jeremyjem Rennerom (48), hollywoodskim glumcem A-lige, koji je čak dva puta nominiran za Oscara (The Town i The Hurt Locker).

Iako se zasad nisu o tome očitovali, People piše da oboje dijele strast prema glazbi. Ako možda niste znali, Renner je napisao pjesme z animirani film 'Arctic Justice: Thunder Squad' u kojemu je također dao glas lisici. Prošle godine je medijima otkrio da se bavi glazbom od 12 godine, ali da nikada nije želio da mu to bude posao.

I Renner i Gaga u zadnje vrijeme su vrlo zauzeti novim projektima. Glumac je angažiran na promociji najnovijeg Marvelovog hita "Avengers: Endgame", dok Lady Gaga, osim nastupa u Vegasu, priprema novi album.

USA. Jeremy Renner  in a scene from the ©Aviron Pictures new movie: Avengers: Endgame (2019) . 
Plot:  fourth installment of the 'Avengers' series., Image: 402827262, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Landmark
Profimedia, Landmark

Osim u Marvelovom serijalu Jeremy Renner glumio je u dva filma iz franšize Nemoguća misija, filmovima 'Bournovo nasljeđe', 'American Hustle', 'Dolazak' i drugima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 09:37