LEGENDARNI SUPERMODEL

Cindy Crawford u 57. godini raspametila Internet! ‘Kakva figura, nešto je kod tebe naprosto drugačije...‘

Crawford je rekla da se osjećala počašćeno što je pozvana na tribinu o ljepoti na kojoj je pričala o svojoj tvrtki Meaningful Beauty

Cindy Crawford

 Fjmg/Spread Pictures/Profimedia/Fjmg/spread Pictures/profimedia

Američka manekenka Cindy Crawford (57) sudjelovala je na konferenciji o ljepoti koja se u četvrtak održala u Los Angelesu, a koju je organizirao čuveni časopis Women‘s Wear Daily, piše Daily Mail.

Crawford je na konferenciju došla u haljini na omatanje krematske boje i dugih rukama. Manekenka je outfit upotpunila bijelog ručnom torbom, okruglim naušnicama, zlatnom narukvicom i prozirnim cipelama na petu. Što se frizure tiče, odlučila se za lagane valove. Šminka joj je bila diskretna.

Crawford je rekla da se osjećala počašćeno što je pozvana na tribinu o ljepoti na kojoj je pričala o svojoj tvrtki Meaningful Beauty koja radi proizvode za borbu protiv starenja kože i njegu kose te industriji ljepote u cjelini.

image

Cindy Crawford

APEX/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
image

Cindy Crawford

APEX/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
image

Cindy Crawford

APEX/MEGA/The Mega Agency/Profimedia

Crawford je nedavno u intervjuu za časopis People rekla da su ona i njezin suprug Rande Gerber (60) za kojeg se udala 1998. navikli dijeliti kućanska i životna zaduženja. Gerber je kućni majstor, a Crawford kupuje hranu, planira obroke i pazi da svi članovi njihove obitelji koju još čine 23-godišnji sin Presley i 21-godišnja kći Kaia na vrijeme stignu na zakazane sastanke i obveze.

Manekenka je rekla da su njezina i Gerberova djeca gotovo uvijek sudjelovala u njihovim druženjima s drugim odraslim osobama te da se zato danas dobro snalaze u svim životnim situacijama.

Internet je, naravno, opčinjen novim fotografijama slavne manekenke, a post je ubrzo postao viralan. "Nevjerojatno... kako izgleda ova žena u 57. godini!", napisao je jedan od fanova. "Božanstveno, kakva figura!", napisao je drugi. "Nešto je kod tebe drugačije nego u drugih...", fasciniran je treći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:38