UMIRUJUĆA REČENICA

Čitači s usana otkrili četiri riječi koje je Meghan rekla Harryju na proslavi kraljičina jubileja

Meghan i Harry vratili su se u Kaliforniju prije nego što je završio kraljičin platinasti jubilej

Meghan Markle i princ Harry

 Matt Dunham/Pa Images/Profimedia/Matt Dunham/Pa Images/Profimedia

Meghan Markle i princ Harry bili su gotovo neprimjetni tijekom kraljičina platinastog jubileja nakon raznih napetosti između bračnoga para i kraljevske obitelji koje su se dogodile u posljednjih nekoliko godina.

Meghan i Harry u petak su se pojavili u katedrali Svetog Pavla, sjedeći u drugome redu, nedaleko od ostatka kraljevske obitelji, a stručnjak za čitanje s usana otkrio je prilično umirujuću rečenicu koju je Meghan uputila Harryju tijekom službe.

Naime, u jednom trenutku tijekom 50-minutne ceremonije, Meghan je rekla Harryju: 'Da, bit će dobro'.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa sjedili su nedaleko od princa Williama i njegove supruge Kate te Harryjeva oca Charlesa i njegove supruge Camille. Dogovori su se navodno pripremali mjesecima te su bili posebno osmišljeni kako bi se spriječilo to da se Harry i princ William 'suoče licem u lice'.

- Kraljevska obitelj je odlučila da neće biti fotografija koje bi mogle razotkriti neprijateljstvo između Harryja i Williama, govori Ingrid Seward za Fabulous.

- Harryju je bilo teško 'progutati' što je postao 'drugi red Kraljevske obitelji', nadodaje.

Meghan i Harry vratili su se u Kaliforniju prije nego što je završio kraljičin platinasti jubilej na što je izvor komentirao kako 'nije bilo pompe, samo su otišli, ne zadržavajući se na kraljičinom platinastom jubileju'.

Sussexovi su odbili priliku za grickanje i piće s članovima kraljevske obitelji nakon ceremonije, a također su propustili i zabavu koja se održavala u subotu navečer u Buckinghamskoj palači, gdje su Charles i William održali nevjerojatne govore pred 120 tisuća ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:06