‘ABBAtari‘

Članovi ABBA-e prisjetili su se najemotivnijeg trenutka i otkrili jednu tužnu vijest

Björn Ulvaeus prisjetio se ‘emotivnog‘ trenutka kada je grupa potajno gledala hologramski nastup s obožavateljima

Švedska pop grupa ABBA

 Olle Lindeborg/AFP

ABBA otkriva da se više nikada neće ponovno okupiti nakon povijesnog koncerta na kojem su predstavljeni „ABBAtari”, odnosno digitalni avatari članova grupe. Björn Ulvaeus prisjetio se 'emotivnog' trenutka kada je grupa potajno gledala hologramski nastup s obožavateljima.

Švedska pop grupa iznenadila je svoje obožavatelje kada je prošle godine izdala prvi album "Voyage" nakon 40 godina. Ipak, ističu da će im to biti ujedno i posljednji, s obzirom na to da se spremaju ponovno koristiti svoje digitalne avatare za koncert u Londonu.

U intervjuu za The Sun jedan od osnivača grupe Björn Ulvaeus otkrio je da ABBA više neće stvarati glazbu te da je to definitivno njihov posljednji album. Björn je dodao kako je bendu bilo teško odabrati koje će pjesme izvoditi avatari.

- Trebalo je neko vrijeme, ali konačno smo došli do nečega što ima lijepu dinamiku. Da smo išli na turneju, svirali bismo nešto ovakvo, iznosi pjevač.

U intervjuu za The Mirror detaljno je opisao 'emotivni trenutak' kada je prvi put gledao koncert zajedno s kolegama iz grupe; Bennyjem Anderssonom, Anni-Frid Lyngstad i Agnethom Faltskog, kada su se potajno pridružili obožavateljima u emisiji.

- Sjedili smo podalje u tami, tako da nas nitko nije vidio. Bio je to poseban trenutak za mene i cijelu moju obitelj koja je došla gledati. Mnogi su premladi da bi me vidjeli na pozornici. Bilo je u najmanju ruku vrlo emotivno, govori.

Koncert 'ABBAtara' na rasporedu je za dva dana, a održat će se u namjenski izgrađenoj ABBA areni u londonskom Olimpijskom parku kraljice Elizabete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 21:09