SVE ZA PROFIT

Članovima obitelji naplaćuje 170 eura za božićnu večeru: ‘Pa što, jeftinija sam od restorana, a i otmjenija‘

Nazivaju je ‘najomraženijom ženom u Britaniji‘, a ovo nije prvi put da se našla u središtu pozornosti javnosti zbog svojih odluka...

Carla Belluci

 Instagram/Carla Belluci/pixbygiovanni

Britanka Carla Bellucci (42) prozvana je ‘najomraženijom ženom u Britaniji‘, a sada se ponovno našla u središtu pozornosti. Ovog je puta razlog bio taj što je članovima svoje obitelji naplatila večeru na božićnoj večeri koju je organizirala.

Bellucci je odlučila svojoj rodbini naplatiti 170 eura po osobi jer smatra da joj trebaju nadoknaditi to što se namučila da pripremi jela za 15 ljudi.

"Nije jeftino nahraniti ljude, a potrebno je i puno vremena da se pripremi fini obrok", rekla je 42-godišnja Carla za Daily Mail, koja inače ne podnosi nikakvu kritiku, a onima koji se ne slažu s njom poručuje: ‘Gonite se, sa svim vašim dodatnim zahtjevima!‘

Belluci ima užu šesteročlanu obitelj, koja uključuje supruga Gia i njezino troje najmlađe djece - Tanishu (18), Jaydena (15) i Blue (12 mjeseci), a očekuje da će na božićnoj večeri prisustvovati i dodatnih devetero rođaka, od kojih očekuje da će joj unaprijed platiti za raskošni obrok.

Iznos od 200 dolara uključuje kompletnu večeru s puricom i jednom čašom šampanjca. Svako dodatno konzumiranje alkohola znači - ponesite si svoje boce pića, poručuje Belluci. Također je priznala da će barem dio novca od raskošne blagdanske gozbe pospremiti u džep.

"Sve što radim je za profit i moja obitelj to razumije", objašnjava. Međutim, neki rođaci mogli bi biti ‘zgroženi‘ tom idejom i zbog toga neće doći, ali ‘ako žele kvalitetu, moraju je platiti‘, poručuje Belluci.

"Možda će pronaći jeftinija mesna jela nego kod mene, ali moja će večera biti puno otmjenija od toga. Ne bi ih ispalo ništa jeftinije da odu u restoran ili hotel na božićnu gozbu, pa zašto bih ja ostala praznih džepova?", zaključuje poduzetna Carla.

Njezini će gosti također moći poslušati božićni govor kralja Charlesa jer će tijekom gozbe biti upaljena televizija, što Belluci, čini se, kvalificira kao još jednu povlasticu. Provodit će i strog raspored - vrata svog doma otvorit će u 14 sati, a sve namjerava ‘izbaciti van i poslati kući‘ u 22 sata.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da su prozvali ‘najomraženiju ženu u Britaniji‘. Ova majka četvero djece tako se 2020. pohvalila da je potrošila 10.000 dolara na botoks i druge tretmane umjesto da svojoj djeci kupi božićne poklone. Godine 2019. izazvala je bijes javnosti nakon što je priznala da je lažirala da pati od depresije kako bi dobila operaciju nosa na račun poreznih obveznika. Državna zdravstvena služba Ujedinjenog Kraljevstva financira se iz javnih izvora.

Okušala se i kao model na OnlyFansu, ali je od toga odustala 2022., jer joj je postalo previše ‘otrcano‘. Ranije ove godine za britanski The Sun priznala je da je za rođendansku zabavu svoje kćeri tinejdžerice angažirala nastup muških stripera. Na njih je potrošila više od 700 dolara, a oni su trebali posluživati hranu na rođendanskoj zabavi noseći pritom samo pregače koje su pokrivale njihovu ‘muškost‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:49