KAKVA MAMA, TAKVA KĆI

Claudiji Schiffer odzvonilo? Na scenu stiže njezina kći (18) koju je nedavno otkrila javnosti: Nevjerojatno su slične!

Claudie ima prepoznatljive sjajnu plavu kosu i kristalno plave oči, a isto krasi i njezinu najstariju kćer Clementine

Claudia Schiffer i Clementine Vaughn

 Profimedia; Instagram/clementine_vaughn_/

Kada je kćer poznatog modela Claudie Schiffer (53) napunila 18 godina, Instagram profil joj je postao javan, a od tada ne prestaju komentari koliko kćer Clementine Vaughn nalikuje svojoj majci. Claudie ima prepoznatljive sjajnu plavu kosu i kristalno plave oči, a isto krasi i njezinu najstariju kćer Clementine.

Na svom Instagramu Clementine dijeli različite fotografije na kojima izgleda fantastično i opušteno ispred kamera, a u jednoj objavi otkrila je i da voli umjetnost.

Opuštenost pred kamerama Clementine je možda naučila već 2005. godine kad je kao beba s majkom bila na naslovnici Njemačkog Voguea.

Iako Claudia svoj obiteljski život voli držati privatnim, posebno kada je riječ o djeci, ponosna majka zna napisati dirljive objave o njima na društvenim mrežama. Tako je za Clementinin 18. rođendan podijelila upravo naslovnicu Voguea na kojoj su zajedno i čestitala joj.

„Njezina upornost, empatija i pozitivnost u kombinaciji s njezinom kreativnošću, smislom za humor i nevjerojatnom maštom je inspiracija“, napisala je mama.

image

Claudia Schiffer 1994.

Gerard Julien/Afp/Profimedia/Gerard Julien/afp/profimedia

Claudia je jedan od najvećih modela svoje ere i ikona 90-ih. Udala se za filmskog režisera Matthewa Vaughna s kojim živi privatan život i rijetko se izlažu javnosti. Žive u Engleskoj sa svoje troje djece – Clementine, Cosima (13) i Caspar (20).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 04:00