RASPLESANA OBITELJ

Coco Austin i kći opet šokiraju internet: ‘Tužno je da se djecu odgaja na ovaj način. Susramlje‘

Ovo nije prvi put da je supruga repera Ice T-a bila na meti kritika zbog način na koji odgaja malenu kći

Coco Austin i njen kći Chanel

 Profimedia/

Poznata starleta Coco Austin opet je kritizirana zbog načina na koji odgaja svoju kćer. Naime, brojni su internetski komentatori njezin novi plesni video s kćeri Chanel prozvali "neprikladnim".

image

Kontroverzni ples malene Chanel i njene majke

Screenshot/tiktok/

- Chanel me uvijek tjera da plešem te čudne plesove - napisala je uz video na Instagramu na kojem njih dvije plešu i istaknula da je video "ukrala s njenog telefona", prenosi Page Six.

Na snimci, manekenka i 7-godišnjakinja plesale su rame uz rame u identičnoj crno-bijeloj odjeći na remiksiranu verzije pjesme "Boom Boom Pow" grupe Black Eyed Peas. U jednom dijelu koreografije, Austin podiže svoju nogu prema Chanel, koja potom pokušava dva puta udariti mamu po guzi. Dok su obožavatelji imali različite reakcije na najnoviji video njih dvije, koji je usput budi rečeno već prikupio preko 95 tisuća pregleda na TikToku, neki vjeruju da plesni pokreti nisu prikladni za djecu.

@coco Chanel always makes me do all these weird dances..I just go with the flow though. I stole this from her phone to show you..lol #cocoandchanel #momdaughter #dynamicduo #viral #follow #trending ♬ original sound - Mia Mugavero

- Ovo nije prikladno za djevojčicu ili njezinu majku - napisao je jedan nezadovoljni komentator, a drugi je dodao da je naprosto čudno da ju je "tako udarila po guzici".

image

Kontroverzni ples malene Chanel i njene majke

Screenshot/tiktok/

- Kako je tužno da se djecu odgaja na ovaj način, a još je gore da to ostatak društva slavi i gleda. Zato je svijet takav kakav jest? - stoji u jednom komentaru.

- Susramlje - jednom riječi je jedan od komentatora iznio svoje mišljenje.

Naime, ovo nije prvi put da je supruga repera Ice T-a bila na meti kritika. Coco se prošle godine suočila sa žestokim kritikama jer je snimila svoju kćer kako se kupa u kuhinjskom sudoperu, no ona im je objasnila da su do sada "morali već shvatiti da je nekonvencionalna majka".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:14