‘SAMO JE MAZI‘

Conor McGregor objavio skandalozni video s jahte pa ga brzo izbrisao: ‘Pa što on to radi?!‘

Video je nastao na njegovoj luksuznoj jahti, a s njim je bila njegova zaručnica Dee Devlin

Conor McGregor

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Conor McGregor, irska zvijezda UFC-a, izbezumio je svoje obožavatelje nakon što je objavio video koji jako podsjeća na oralni seks. Video je nastao na njegovoj luksuznoj jahti, a s njim je bila njegova zaručnica Dee Devlin.

McGregor se nije borio otkako je slomio nogu u porazu od Dustina Poiriera u nevjerojatnom kraju UFC 264 spektakla prošlog srpnja te se još uvijek nije vratio treninzima.

No unatoč odsustvu unutar ringa, McGregor je nastavio biti prisutan na društvenim mrežama. Tako se pohvalio i tulumarenjem na španjolskom otoku Ibizi, a najnoviji videozapis, koji je u međuvremenu uklonjen s njegova Instagram profila, podigao je obrve kod brojnih pratitelja. Čini se da je uživao u činu oralnog seksa te je rukom spuštao glavu svoje partnerice dok je, navodno, snimao pejzaž.

"Ako to dobivate, primajte na gornjem katu trostruke palube", napisao je u opisu, no video je ubrzo izbrisan. Međutim, njegovim pratiteljima ništa ne može promaknuti.

"Je li Conor McGregor stvarno objavio kako dobiva oralni seks na svom Instagramu?", zapitao se jedan pratitelj, dok je drugi dodao da je ‘prilično jasno što je radio s obzirom na to da je objavio fotografiju na kojoj je bez hlača.‘

"Stvarno mislim da samo mazi svoju ženu po glavi. Ljudi vole pretjerano reagirati, haha", našalio se treći, dok je drugi prihvatio šalu, komentiravši: ‘Iskreno, mislim da mu žena samo spava u krilu.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 09:46