STIL ŽIVOTA

Costnerova bivša supruga: ‘Djeca moraju moći letjeti privatnim avionima i ići na luksuzna ljetovanja i sa mnom‘

Odvjetnici Christine Baumgrtner traže od suda da odredi gotovo 180.000 dolara mjesečne alimentacije radi usporedivog načina života

Christine Baumgartner i Kevin Costner 2022. godine

 Ph2-hut./The Photo One/Profimedia/Ph2-hut./the Photo One/profimedia

Razvod Kevina Costnera (68) i Christine Baumgartner (49), definitivno je jedan od onih grozomornih holivudskih razvoda o kojima će se pričati godinama. Svakog tjedna, pojavi se neki novi, bizarni detalj, novi dokaz da bogati i slavni često nemaju mjere ni u čemu. Najnovije: Baumgartner traži od suda da joj Costner plaća gotovo 180.000 dolara mjesečne alimentacije tako da njihova djeca mogu imati isti životni standard kada provode vrijeme s njom.

"Od suda zahtijevamo da odredi takvu razinu potpore za djecu da ona, kada su s Christine, mogu živjeti tako da se uvjeti mogu usporediti s onima u kojima uživaju kada su sa svojim ocem", napisao je odvjetnički bivše supruge u svojem podnesku nekoliko dana prije današnjeg susreta na sudu. Do podataka u zahtjevu došao je magazin Us Weekly.

"Sudska odluka mora omogućiti djeci da imaju sve na razini koja je usporediva Kevinovom bogatstvu, čak i kada razina potpore znači da ona utječe i na bolji standard za Christine", dodali su.

image

Kevin Costner s djecom i suprugom

Profimedia/

Odvjetnici kažu da djeca, Cayden (16), Hayes (14) i Grace (13) moraju moći živjeti u "domu koji je usporediv s Costnerovim" dok su pod majčinim skrbništvom. Majka također smatra da djeca moraju moći imati "usporedive praznike" s onima kod oca kada su s njom, a to znači i mogućnost da lete privatnim zrakoplovima.

"S obzirom na to da djeca lete privatnim zrakoplovima i idu na luksuzne praznike sa svojim ocem, obiteljski zakoni nalažu da Kevin mora platiti dovoljnu potporu Christine da djeca mogu i s njom ići na praznike u sličnim uvjetima", napisali su.

Zato su izračunali kako bi mjesečna alimentacija za djecu koju bi Christine, bivši model i dizajnerica torbica, trebala iznositi 175.057 mjesečno. Doduše, dodali su, taj novac neće biti dovoljan da potpuno replicira Costnerov životni stil, no "bit će dovoljno da osigura relativno usporediv način života".

Costner je prošlog vikenda snimljen na aerodromu u Santa Barbari, dok je izlazio iz privatnog zrakoplova G5. Cijena sata leta takvim unajmljenim zrakoplovom je između 8,5 i 11,5 tisuća dolara. Glumac i redatelj njime se vratio iz Škotske. Baumgartner ga je prije tog putovanja optužila da pokušava sakriti novac.

image

Kevin Costner snimljen na aerodromu u Santa Barbari

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prošlog tjedna, kako je pisao magazin People, preko odvjetnika je tražila od suda da natjera Costnera da priloži dokumente koji govore o njegovim poslovnim pothvatima. Ona tvrdi da se bogatstvo njezina supruga četiri puta povećalo, na sadašnjih 400 milijuna dolara, tijekom njihova braka. Ona je pokrenula brakorazvodnu parnicu u svibnju, nakon 18 godina braka, kao razlog navodeći "nepremostive razlike". Teške međusobne optužbe i bitka za alimentaciju, troškove života i nekretnine, traju od tada i čini se da neće brzo završiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:47