AGENT 007

Craigov nasljednik je...? Mladi glumac odgovorio na glasine da je on novi James Bond

Ostali potencijalni kandidati za ulogu Bonda su Aaron Taylor-Johnson, Henry Cavill i Rege-Jean Page

Taron Egerton

 Loic Venance/Afp

Taron Egerton odgovorio je na glasine kako bi mogao biti jedan od kandidata za idućeg Jamesa Bonda. Veliki uspjeh, 33-godišnji je glumac, poznat po ulozi Eltona Johna u ‘Rocketmanu‘, ostvario 2014. s prvom ulogom u filmu ‘Kingsman: Tajna služba‘. Nedavno je pak u razgovorima o tome koji bi glumac mogao preuzeti ulogu Jamesa Bonda od Daniela Craiga, iskočio Taron kao potencijalni agent 007. Kako bilo, u razgovoru za Total Film, priznao je kako nije bio ukljućen u razgovore s producentima filma.

"Mislim da već imaju nekoga, a to nisam ja. Nikad nisam sudjelovao u razgovorima. Nikada nisam upoznao Broccolijeve. Nikad se nisu raspitivali za mene. Nikad nisam bio jedan od tipova koje razmatraju. Jednostavno, ne mislim da sam prava osoba za to. Mislim da ima puno, puno, puno boljih kandidata za tu ulogu od mene. Ali, bit ću vrlo dobar član publike. To su briljantni filmovi", kazao je Taron.

image

Taron Egerton

Valerie Macon/Afp

Ostali potencijalni kandidati za ulogu Bonda su Aaron Taylor-Johnson, Henry Cavill i Rege-Jean Page. Smatra se da će onaj tko na kraju preuzme ulogu vjerojatno biti prilično mlad, jer producentica Barbara Broccoli kaže da želi angažirati glumca koji će najpoznatijeg svjetskog špijuna igrati otprilike deset do 12 godina, a snimanje bi trebalo početi za dvije godine. Prema pisanju Esquirea, producent Bonda Michael G Wilson nedavno je rekao kako šefovi traže nekoga slične dobi kao što je bio Daniel Craig kad je postao Bond, što isključuje sve starije od 40 godina.

"Pokušali smo razmatrati mlađe ljude u prošlosti. Ali pokušaj vizualizacije ne ide. Upamtite, Bond je već veteran. Ima već neko iskustvo. On je osoba koja je prošla kroz ratove. Vjerojatno je bio u SAS-u ili nešto slično. Bond nije neko dijete iz srednje škole kojeg možeš dovesti i započeti raditi. Zato to pali za nekoga od 30 i nešto", objasnio je Wilson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 00:30