OBITELJSKA TRAGEDIJA

Cristiano Ronaldo i Georgina objavili prvu fotografiju nakon smrti sina: ‘Hvala svima...‘

Svoju podršku Ronaldu i Georgini izrazili su njegovi sadašnji i bivši suigrači, MMA zvijezde, kolege nogometaši i prijatelji

Christiano i Georgina sa djecom

 Instagram

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez vratili su se kući s novorođenom kćeri, nekoliko dana nakon što je nogometaš potvrdio da je njegova zaručnica izgubila dječaka tijekom poroda.

Po povratku, Cristiano je na Instagramu objavio obiteljsku fotografiju i zahvalio svima.

"Dome, slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su zajedno s nama. Želimo se zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša podrška je vrlo važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj obitelji. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali", napisao je nogometaš.

Cristianu i Georgini pridružili su se i njegovo najstarije dijete Cristiano Junior (11) te blizanci Eva i Mateo (4), dok je kći para Alana Martina sjedila do oca.

Komentari su se nizali, javile su se mnoge zvijezde, ponajviše Ronaldovi kolege. Svoju podršku izrazili su njegovi sadašnji i bivši suigrači, MMA zvijezde, nogometaši i prijatelji Marcus Rashford, Fred, Arbeloa, Hugo Almeida, Jesé Rodriguez, Kevin-Prince Boateng, John Terry i drugi.

Inače, britanski tabloid The Sun objavio je kako nitko nije sumnjao, ni oni, ni liječnici, da će se dogoditi bilo kakav problem pri porođaju.

Nogometaš je objavio u listopadu 2021. godine da očekuje blizance s dugogodišnjom partnericom Georginom, koju je upoznao dok je igrao za španjolskog velikana Real Madrid. Međutim, izjava objavljena u ponedjeljak potvrdila je da je jedan od blizanaca preminuo na porodu, a Ronaldo je gubitak opisao kao 'najveću bol' koju je do sada doživio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2023 15:04