IMAT ĆE ŠESTERO DJECE

Cristiano Ronaldo objavio kako s djevojkom Georginom očekuje blizance: ‘Srca su nam puna ljubavi‘

Cristiano i Georgina imaju kćer Alanu, a sportaš ima još sina Cristiana te blizance Evu i Matea, koji imaju četiri godine
 Instagram

Slavni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodríguez čekaju blizance.

Zvijezda Manchester Uniteda te bivši igrač Reala je na Instagram profilu podijelio sretnu vijest te je rekao da su im 'srca puna ljubavi'.

- Oduševljeni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Srca su nam puna ljubavi. Jedva čekamo da vas upoznamo - napisao je nogometaš. Objava je u kratkom roku prikupila skoro 14 milijuna 'lajkova' na Instagramu.

Ovo će biti Ronaldovo drugo i treće dijete s djevojkom Georginom.

Poznati je par s fanovima i pratiteljima podijelio fotografiju s ultrazvuka.

Cristiano i Georgina imaju trogodišnju kćer Alanu, a sportaš ima još jedanaestogodišnjeg sina Cristiana te blizance Evu i Matea koji imaju četiri godine.

Blizance je na svijet donijela surogat majka, a Ronaldu je surogat majka rodila i najstarijeg sina, Cristiana Juniora (11).

Ubrzo nakon što je objavio da očekuje blizance, Ronaldova majka Dolores Aveiro je napisala da se nada da će se njeni unuci roditi zdravi jer je to najbitnije. Aveiro je prošle godine pretrpjela moždani udar.

Paru su na španjolskom čestitali Georginina starija sestra Ivana te njen partner, umjetnik Carlos Garcia.

- Čestitke, obitelj - poručili su te su uz poruku dodali dva srca.

Iako su dugo u vezi te imaju djecu, Cristiano i Georgina nisu u braku. Ona je nedavno otkrila da se nada da će je nogometaš zaprositi, no da to ne ovisi o njoj.

Georgina je najavila i show na Netflixu koji prati njen život s obitelji i prijateljima, a prošlog mjeseca su se ona i Cristiano preselili u Veliku Britaniju kako bi se on mogao ponovno pridružiti timu Manchester United.

image
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez
Javier Soriano/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2022 11:59