MODA U PARIZU

Crna pantera i kraljica skandala na pisti: Naomi i Carla bile su glavne zvijezde Balmainove revije

Pistom su prošetale i Natasha Poly, Natalia Vodianova, Milla Jovovich, Lara Stone, Karen Elson, Edie Campbell...
Naomi Campbell, Natalia Vodianova i Carla Bruni
 Profimedia

Bez ikakve sumnje Naomi Campbell i Carla Bruni bile su glavne zvijezde Balmainove revije na Paris Fashion Weeku. Crna pantera i kraljica skandala, kako već sve nazivaju 51-godišnju Campbell otvorila je sinoć drugi čin revije kojom je predstavljena kolekcija tog modnog brenda za proljeće/ljeto 2022. U vrlo izazovnoj dugoj smeđoj haljini "pomela" je mlađe konkurentice i još jednom pokazala tko je gazda u modnom svijetu.

Za Naomi je Paris bila druga revija nakon što je dobila kćerkicu preko surogat majke, jer je ovog vikenda ponijela reviju i na Milano Fashion Weeku za svoju prijateljicu Donatellu Versace.

Gotovo jednaku pažnju izazvao je i izlazak na pistu bivše prve drame Francuske, danas 53-godišnje Bruni. Supruga Nicolasa Sarkozyja ponijela je prekrasnu bijelu mini haljinu ukrašenu na tisućama perlica. Inače ovom revijom koju je otvorila Imaan Hammam, a nakon nje uslijedile zvijezde i to ne samo iz svijeta mode - Natasha Poly, Natalia Vodianova, Milla Jovovich, Lara Stone, Karen Elson, Edie Campbell, Precious Lee, Mariacarla Boscon, Tina Leung,... glavni dizajner Balmaina Olivier Rousteing proslavio je deset godina na čelu te modne kuće.

U publici je sjedio nogometaš Neymar, kojeg je bilo praktički nemoguće ne zamijetiti. Jer iako se slavni brazilski igrač pojavio u običnoj bijeloj majici, nešto dubljeg izreza kako bi pokazao svoje tetovaže, na sebi je imao i više dragulja od prosječne bogatašice.

image
Karen Elson
Piero Biasion/Xinhua News/Profimedia
image
Piero Biasion/Xinhua News/Profimedia
image
Natalia Vodianova
Piero Biasion/Xinhua News/Profimedia
image
Piero Biasion/Xinhua News/Profimedia
image
Carla Bruni
Piero Biasion/Xinhua News/Profimedia
image
Naomi Campbell
Piero Biasion/Xinhua News/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:45