SAMOZATAJNI PAR

‘Crna udovica‘ i njezin suprug komičar očekuju prinovu, uskoro bi trebala roditi: ‘Pritajila se...‘

Scarlett Johansson i Colin Jost upoznali su se 2006. godine na snimanju epizode satirično-humoristične emisije "Saturday Night Live"
Scarlett Johansson i Colin Jost
 Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto/NurPhoto via AFP

Glumica Scarlett Johansson (36) i njezin suprug komičar Colin Jost (39) očekuju svoje prvo dijete, piše Page Six.

- Scarlett bi uskoro trebala roditi. Znam da su ona i Colin oduševljeni - rekao je jedan izvor za Page Six.

- Scarlett je trudna, no o tome jako malo govori. Pritajila se - dodao je drugi izvor za istu publikaciju.

Ove se godine u lipnju počelo šuškati da bi višestruko nagrađivana američka glumica mogla biti trudna jer se nije pojavila na nekoliko događaja na kojima se promovirao njezin najnoviji film "Crna udovica".

- Nije davala mnogo intervjua povodom izlaska "Crne udovice", a nije viđena ni na promotivnim događajima. To je čudno jer ona u njemu igra glavnu ulogu, a i izvršna je producentica.

Johansson je većinu promotivnih angažmana odradila preko platforme za video pozive i konferencije Zoom.

Kada je 21. lipnja gostovala u talk showu "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", kameru je namjestila da je snima od ramena naviše, a nije došla ni na projekciju "Crne udovice" koja se 2. srpnja održala u mjestu East Hampton u saveznoj državi New York, nedaleko od mjesta Montauk u kojem Jost i ona imaju kuću te u kojem su često viđeni.

- Scarlett tijekom ljeta često dolazi u Amagansett i Montauk. Možete je vidjeti kako šeće svoje pse i pije kavu u lokalnim kafićima. Ovog ljeta, međutim, kao da se namjerno skriva - rekao je jedan od stanovnika East Hamptona.

Johansson i Jost potajno su se vjenčali u listopadu 2020. godine nakon tri godine veze, a ovo će im biti prvo dijete.

Glumica iz prethodnog braka s novinarom Romainom Dauriacom ima 6-godišnju kćer Rose.

Johansson i Jost upoznali su se 2006. godine na snimanju epizode satirično-humoristične emisije "Saturday Night Live" (SNL), no tek se u svibnju 2017. godine počelo govorkati da su zajedno jer su viđeni kako se ljube na tulumu nakon snimanja jedne epizode SNL-a. Bilo je to svega nekoliko mjeseci nakon što se glumica razvela od Dauriaca. Svoju su vezu javno potvrdili u prosincu 2017. godine, a zaručili su se u svibnju 2019. godine.

Johansson je u prosincu 2019. godine rekla da je Jost "ljubav njezina života".

- Upoznao sam nekoga koga volim i s kim se osjećam ugodnije nego što sam se ikad prije osjećao - napisao je Jost 2020. godine u svojim memoarima "A Very Punchable Face" (u slobodnom prijevodu na hrvatski - Lice za želite udariti).

Page Six je zamijetio i da Jost i glumičina kći Rose imaju odličan odnos te da je komičar u travnju viđen kako je nosi tijekom obiteljskog odlaska na večeru u New Yorku.

Predstavnici Johansson zasad nisu komentirali napise Page Sixa o njezinoj trudnoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 13:34