MEMOARI UZBURKALI PROŠLOST

'ČUDI ME TO ŠTO NATALIE GOVORI DA NISMO BILI U VEZI' Glazbenik Moby objavio fotografiju sebe i glumice te tvrdi da ima još dokaza da su bili u vezi

 
Natalie Portman, Moby
 Mario Anzuoni / REUTERS

Nakon što je izraelsko-američka glumica Natalie Portman (37) opovrgnula tvrdnje američkog glazbenika Mobyja (pravo ime mu je Richard Melville Hall) (53) da su njih dvoje bili u kraćoj vezi kada je ona imala 18 (a ne 20 kako on tvrdi), a on 33 godine, Moby je na svom Instagramu objavio fotografiju sebe i glumice uz tvrdnju da ga čude njezine tvrdnje da nisu bili u vezi, piše The Guardian.

"Nedavno sam pročitao tračerski članak u kojem Natalie Portman tvrdi da nikada nismo bili u vezi. To me zbunilo jer smo zaista bili u vezi. Nakon te kraće veze u kojoj smo bili u 1999. godini godinama smo bili prijatelji. Natalie mi je draga i poštujem njezinu inteligenciju i aktivizam. Međutim, da budem iskren, ne mogu shvatiti zašto bi ona aktivno iskrivljavala istinu o našoj (kratkoj) vezi. Priča koju sam iznio u svojoj knjizi "Tada se raspalo" (eng. "Then It Fell Apart") točna je, postoji puno fotografija i drugih dokaza. Hvala, Moby", napisao je glazbenik na svom Instagramu uz fotografiju sebe i Portman.

"P.S. U potpunosti poštujem Nataliejino moguće kajanje zbog veze sa mnom (da budem pošten, I ja bih se kajao nakon veze sa mnom), međutim to ne mijenja činjenice naše kratke romantične povijesti."

Podsjećamo, Moby je u svojoj drugoj knjizi "Tada se raspalo" napisao da su on i Portman bili u vezi kada je on imao 33, a ona 20 godina.

Glazbenik navodi da su upoznali u zapozorju u američkom gradu Austinu u saveznoj državi Teksas, zajedno išli na tulume u New Yorku te da ju je on posjećivao dok je studirala na Sveučilištu Harvard. "Ljubili smo se ispod stotinama godina starih hrastova. U ponoć me uvela u svoju spavaonicu i zajedno smo ležali jedno pored drugog na njezinom malom krevetu. Nakon što je zaspala, pažljivo sam se iskrao iz njezinog naručja i taksijem vratio u svoj hotel", tvrdi u knjizi Moby i dodaje da se zbog veze s Portman mučio s anksioznošću. "Ona je htjela jednu stvar: da ja budem sam... ništa nije više izazivalo moje napade panike od bliskosti sa ženom do koje mi je stalo. Nekoliko sam tjedana pokušao biti Nataliejin dečko, ali nije uspjelo", napisao je Moby i dodao da ga je glumica nazvala i rekla mu da je upoznala nekog drugog.

Glumica je osporila Mobyjevu priču za Harper's Bazaar. "Začudilo me to što je on naše kratko poznanstvo okarakterizirao kao vezu jer se ja toga sjećam kao situacije u kojoj je stariji muškarac bio ljigav prema meni, djevojci koja je tek završila srednju školu", rekla je. "Rekao je da sam imala 20 godina, no sigurno nisam. Bila sam tinejdžerica. Tek sam bila napunila 18 godina. Ni on ni njegov izdavač nisu provjerili činjenice - gotovo da djeluje namjerno."

Prema Mobyjevom memoaru, Portman i on upoznali su se u rujnu 1999. godine, što znači da je Portman doista imala 18 godina jer je rođena 9. lipnja 1981. godine. "Uznemirujuće je to što je tu priču iskoristio kako bi prodao svoju knjigu. To nije bilo tako. Postoji puno grešaka i izmišljotina. Voljela bih kada bi me ili on ili njegov izdavač nazvali i provjerili činjenice", rekla je glumica i dodala da joj je Moby rekao da želi da budu "prijatelji" da su družili "šačicu" puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:41