POSLJEDNJA OBJAVA

Cure detalji nakon smrti supruge slavnog pjevača: ‘Tražila je kuću za najam samo 24 sata prije nego što je umrla‘

Nedavno je govorila o svojim ‘usponima, padovima i bolovima u srcu‘ nakon transplantacije bubrega

James Morrison sa suprugom Gill

 Facebook/

Partnerica Jamesa Morrisona, Gill Catchpole, tražila je kuću za najam samo 24 sata prije nego što je umrla i nedavno je govorila o svojim "usponima, padovima i bolovima u srcu" nakon transplantacije bubrega koja joj je spasila život, piše Daily Mail.

Naime, Gill je tražila nekretninu na području Whitminstera uoči svoje smrti, još jedne obiteljske tragedije koju je James Morrison pretrpio posljednjih godina. Inače, policija njezinu smrt ne smatra sumnjivom. Dogodilo se to oko 14 mjeseci nakon što je prošla kroz proces transplantacije bubrega, za koju je priznala da joj je "uništila život". S druge strane, pohvalila je svoju obitelj jer su "pokupili mnoge komadiće njenog života".

Nakon što je prošla spomenutu transplantaciju bubrega, Catchpole je prošle godine na društvenim mrežama objavila da je uzbuđena zbog dobivanja poticaja i pokretanja svog biznisa. Izvori kažu da je pjevač ‘‘shrvan‘‘, a njegova se obitelj okupila kako bi ga podržala. Prethodno ju je opisao kao svoju ‘‘junakinju‘‘, a njihovu romansu kao "malu bajku". Naslov njegova nedavnog albuma ‘‘Stronger Than You Know‘‘ inspiriran je njezinom snagom koju je pokazala nakon preranog rođenja kćeri Ade (5). Osim Ade, imaju i 15-godišnju kćer Elsie.

Morrison je pak 2022. izdao album najvećih hitova, ali je na neko vrijeme potpuno nestao iz glazbene industrije nakon što je u roku od tri godine izgubio oca Paula, alkoholičara, kao i starijeg brata Alexisa te nećaka Calluma.

Njegova posljednja objava na Instagramu prikazuje ga u njegovom kućnom studiju s gitarom ispred računala, satima prije nego što je Gill pronađena mrtva. Ne vjeruje se da postoje sumnjive okolnosti oko njezine smrti, rekao je obiteljski prijatelj za The Sun. Njihovo mjesto u ‘‘potpunom je šoku nakon tragedije‘‘, otkrio je jedan mještanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:08