NEMA NATRAG

Cure novi detalji o raspadu braka Kevina Costnera: ‘Bio je potpuno opsjednut jednim filmom...‘

Glumac Kevin Costner i Christine Baumgartner, dizajnerica torbica, u braku su bili 18 godina i imaju troje zajedničke djece
 -/The Photo One/Profimedia/-/the Photo One/profimedia

Zahtjevan radni raspored Kevina Costnera natjerao je njegovu suprugu Christine Baumgartner da podnese zahtjev za razvod. Izvor blizak paru otkrio je za magazin People kako je 68-godišnji glumac, koji trenutno završava rad na hit-seriji Yellowstone, znao da je njegova supruga (49) nesretna ali mu je njezina odluka da pokrene brakorazvodnu parnicu ipak došla kao "neugodno iznenađenje"

- Christine je željela da provode više vrijeme kao obitelj, u njihovom domu u Santa Barbari, da budu zajedno - rekao je izvor - No Kevin često nije u blizini, zbog snimanja. Njegova odsutnost joj je jako teško padala.

Prema istom insajderu, kap koja je prelila čašu bio je novi projekt o kojem je Costner sanjao godinama ili bolje rečeno - bio opsjednut njime. Radi se o epskom westernu Horizon: An American Saga koji radi u suradnji s Warner Brosom, a snimanja su započela krajem ljeta prošle godine. Costner je jedan od scenarista, redatelj i glavni glumac, a okupio je sjajnu ekipu. Važne uloge u ovoj sagi koja bi se trebala protegnuti na najmanje tri filma, imaju primjerice, Sienna Miller, Sam Worthington, Luke Wilson i Thomas Haden Church.

image
Capital Pictures/Film Stills/Profimedia/Capital Pictures/film Stills/profimedia

Drugi prijatelj para rekao je kako je točno da je "njegova karijera ponekad imala prednost nad obiteljskim životom.", no njemu razvod nije padao na pamet.

- Kevin nije dugo bio kod kuće zbog snimanja, zbog popularnosti Yellowstonea i vremena potrebnog za razne projekte. Jako je tražen. Sav taj uspjeh, ali i uzbuđenje oko novog projekta vjerojatno mu je odvratio pozornost od obitelji više nego što je shvaćao. Budući da nije izgledalo da će se to promijeniti na bolje, nego će vjerojatno bi još gore, napetost je rasla i Christine je donijela odluku te krenula u realizaciju.

Glumčev predstavnik za medije dao je tek kratku izjavu, potvrdivši da se par doista razvodi te zamolio ljude iz medija i javnost da poštuju "njegovu, Christineina i privatnost njihove djece dok prolaze kroz ovo teško vrijeme.".

Par se vjenčao u rujnu 2004. i imaju troje djece: sinove Caydena (16) i Hayesa (14), te kćer Grace (12). Kevin također ima četvero starije, već odrasle djece iz prethodnih veza - kćeri Annie i Lily, te sinove Joea i Liama.

image
Canadian Press/shutterstock/Canadian Press/shutterstock

Christine, koja se nekad bavila modelingom, a nakon toga dizajniranjem torbica nikada nije pričala o njihovu braku i odnosima u javnosti, no američki mediji kažu da je vrlo čvrsta i odlučna kada nešto naumi. Tako je, 2003. godine prekinula vezu s Costnerom jer se nisu slagali oko toga žele li imati zajedničku djecu. Costner je par godina kasnije u jednom intervjuu ispričao kako mu je tada rekla da će ga "pričekati, ali ne dugo" te da joj se javi "kada se opameti". Godinu dana kasnije su se vjenčali.

Prema izvoru, Kevin, koji se s prvom suprugom Cindy razišao 1994. godine, nije želio razvod od Christine.

- Nije to želio ni tražio - rekao je insajder - Da je mogao promijeniti situaciju, promijenio bi.

Iz Paramounta, u čijoj se produkciji snima Yellowstone, u petak su objavili da će serija završiti s petom sezonom. Ona na razne streaming platforme stiže u studenom ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:56