NOVI PUT

Daddy Yankee ostavlja ‘Gasolinu‘, ‘Despacito‘ i druge lascivne stihove iza sebe: Sada se posvećuje širenju Isusove riječi

Autor ‘Gasoline‘ i ‘Despacita‘ odlučio je krenuti sasvim novim putem, a fanove je o tome objavijestio na zadnjem koncertu turneje



Daddy Yankee na posljednjoj turneji

 Alfredo Rolón/the Grosby Group/Grosby Group/Profimedia/Alfredo Rolón/the Grosby Group/grosby Group/profimedia

Gotovo je s pjesmama s lascivnim stihovima i spotovima u kojima energično plešu oskudno odjevene ljepotica. Zvijezda reggaetona, autor "Gasolina" i "Despacita" Daddy Yankee odlučio se posvetiti vjeri.

To je svojim fanovima otkrio na posljednji dan svoje oproštajne svjetske turneje "La Última Vuelta" u svojoj domovini Portoriku.

- Večeras se ne sramim se cijelom svijetu reći da Isus živi u meni i da ću ja živjeti za njega. - rekao je na koncertu i u videu koji je objavio na Instagramu gdje ga prati 49 milijuna ljudi. - Mnogo sam godina pokušavao popuniti tu rupu u svojem životu i nisam uspijevao.

Pjevač je objasnio da je teško pronalazio sreću iako je osvajao nagrade i "imao svijet pod nogama".

Zatim je citirao evanđelje i Isusove riječi: "Jer što koristi čovjeku ako dobije sav svijet, a pritom izgubi dušu svoju?".

- Jedno poglavlje je dovršeno, započinje novo - rekao je 46-godišnji glazbenik kojem je pravo ime Ramón Ayala te objasnio kako će svoje vještine i "alate" kao što su glazba i mikrofon, društvene mreže i platforme koristiti da govori o vjeri, o Isusu i širi njegovu poruku svijetu.

Video završava svjetlosnom predstavom iznad arene u kojoj je održan koncert i riječima "Cristo viene" - "Krist dolazi".

image

Glazbenik je 2006. bio na Timeovoj listi 100 najutjecajnijih ljudi

Charles Sykes/Shutterstock Editorial/Profimedia/Charles Sykes/shutterstock Editorial/profimedia

Daddy Yankee je u 20 godina karijere dobio pet Latin Grammyja i još mnogo drugih nagrada - put k slavi počeo je 2004. godine s "Gasolinom" i imao niz hitova. Svijet je preko njega upoznao reggeaeton i svi su poludjeli za tim glazbenim žanrom. Najveća mu je uspješnica bio "Despacito" koji je napravio s Luisom Fonsijem, ljetni hit nad hitovima koji je svijet zaludio 2017. godine. Prema dostupnim podacima, glazbenik, tekstopisac i glumac koji je 2006. godine bio na Timeovoj listi 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu, ima oko više od 50 milijuna dolara imovine.

Pjevač je započeo svoju svjetsku turneju "La Última Vuelta" prošloga ljeta, a prema podacima Billboarda, na njoj je zaradio 125 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:46