SIGURAN U TO

Danac hrvatskih korijena tvrdi: ‘Ed Sheeran je reinkarnacija moje pokojne pratetke!‘

Iako je pratetka identičnog izgleda kao i crvenokosi glazbenik, student ne vjeruje kako među njima postoji obiteljska poveznica

Ed Sheeran

 John Macdougall/AFP

Danski obožavatelj pop zvijezde Eda Sheerana, porijeklom iz Hrvatske, uvjeren je kako je njegov idol reinkarnacija njegove pokojne pratetke, a za to ima i vrlo dobar razlog. Naime, 30-godišnji glazbenik može se pohvaliti jedinstvenim izgledom, crvenom kosom i blijedom puti, a upravo tako, uz gotovo identične crte lica izgleda i pokojna Dankinja.

Tako je istražujući svoje obiteljsko stablo, student iz Danske otkrio kako njegova pokojna pratetka izgleda identično poput Sheerana. I samog Eduarda Hromkoviča iz Kopenhagena zapanjio je, tijekom obiteljskog okupljanja, pronalazak stare fotografije njegove pratetke, za koju su svi zaključili da je preslika slavnog pjevača.

"Bilo je to tijekom obiteljskog okupljanja prije par godina. Tamo je bilo oko 200 ljudi. Moja je obitelj prilično velika i raširena po nekoliko različitih zemalja", počeo je svoju priču za Newsweek šokirani Eduard. Inače, kako je ispričao, tijekom spornog obiteljskog okupljanja netko je izradio svojevrsno obiteljsko stablo na kojem su bile i fotografije starijih generacija.

"Tako sam ih pregledavao jer nisam poznavao moju proširenu obitelj. I tu je bila i ona, fotografija moje pratetke. Morao sam ponovno pogledati, a čak sam ispitao i brojne članove svoje obitelji da se uvjere i sami. Svi su potvrdili da uistinu izgleda kao Ed Sheeran", napomenuo je Hromkovič.

Iako je Eduardova pratetka identičnog izgleda kao i slavni crvenokosi glazbenik, student ne vjeruje kako među njima postoji obiteljska poveznica.

"Nikad se ne zna, zar ne? Koliko ja znam, većina moje obitelji živi i dolazi iz Slovačke. Ali, ako odete dovoljno daleko u prošlost, postoji i hrvatsko porijeklo. Zato sumnjam da je moguća neka poveznica, nažalost", dodao je Eduard.

image

Ed Sheeran

Valery Hache/AFP

Naime, nevjerojatna fotografija je postala hit na internetu kad ju je Eduard podijelio na Redditu gdje je u vrlo kratkom roku zaprepastila brojne korisnike koji nisu mogli vjerovati svojim očima. Obožavatelji su njegovu pratetku vrlo brzo preimenovali u "Edna Sheeran".

"Ed Sheeran je reinkarniran! Nema sumnje u to", "Mnoga lica Eda Sheerana! Ovo je ludo", "Uvijek sam znao da Ed Sheeran ima energiju stare tetke. Djeluje kao uistinu mudra duša", "Za ime Boga????!!!! Ona doslovno ima NJEGOVO lice!!! Sad sam sve vidio", samo su neki od komentara koji su uslijedili na Redditu, a nakon nevjerojatnog otkrića, Eduardova pratetka brendirana je kao Edna Sheeran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:28