POČINJU ISPOČETKA

Daniel Radcliffe otkrio vraća li se u ulozi Harryja Pottera u novoj seriji

Serija Harry Potter najavljena je službeno u travnju ove godine, a Radcliffe otkriva kakve su šanse da se pojavi u njoj

Daniel Radcliffe kao Harry Potter

 /Profimedia

Glumac Daniel Radcliffe (33) ne misli da je vrijeme da ponovno utjelovi Harryja Pottera u Hogwarts školi vještičarenja i čarobnjaštva.

U intervjuu koji je dao za ComicBook.com govorio je o dolasku Harry Potter serije na Max, koja će vratiti knjige J.K. Rowling u život. Radcliffe je rekao kako su šanse da se on vrati u ulogu Harryja prilično male.

„Koliko razumijem, oni pokušavaju početi ispočetka i siguran sam da će onaj koji kreira seriju željeti ostaviti svoj trag i vjerojatno neće htjeti razmišljati o tome kako uklopiti starog Harryja da se negdje pojavi. Dakle, definitivno to ne tražim ni na koji način”, rekao je glumac.

Unatoč tomu, Radcliffe želi glumcu koji će preuzeti ulogu Harryja „svu sreću svijeta”.

image

Harry Potter

Warner Bros./Ferrari/Profimedia/

„Jako sam uzbuđen što je ta štafeta predana dalje, ali mislim da je ne trebam predati osobno”, rekao je.

U siječnju 2021. pojavila se ekskluzivna informacija kako se na HBO Maxu priprema serija o Harryju Potteru. Vijest je službeno objavljena tek ovog travnja kada je izvršni direktor Warner Brosa David Zaslav najavio planove za akcijsku seriju tijekom prezentacije o spajanju HBO Max-a i Discovery+-a.

„Priče iz svake od knjiga J.K. Rowling postat će desetljeće duga serija kreirana s istim epskim umijećem, ljubavlju i brigom po kojoj je ova globalna franšiza poznata. Serija će imati novu glumačku postavu, bit će puna fantastičnih detalja, omiljenih likova i dramatičnih lokacija koje obožavatelji Harryja Pottera vole više od 25 godina. Svaka sezona bit će autentična prema izvornim knjigama i donijet će ove nevjerojatne avanture Harryja Pottera novoj publici diljem svijeta, dok će originalni, klasični i omiljeni filmovi ostati u središtu franšize i biti dostupni za gledanje diljem svijeta”, opisuje Max novu nadolazeću seriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:22