MAD MAX HARRY

Daniel Radcliffe šokirao gledatelje svojim novim izgledom: ‘Što se to dogodilo s njegovim tijelom?‘

Glumac, čiju je karijeru obilježila uloga Harryja Pottera, u seriji ‘Miracle Workers‘ trenutno glumi cestovnog ratnika Sida

 Daniel Radcliffe s fanovima

 Justin Ng/Avalon/Profimedia/Justin Ng/avalon/profimedia

Prošlo je 12 godina otkako je Daniel Radcliffe (34) zaključio veliko profesionalno i životno poglavlje dugo cijelo desetljeće u kojem je bio Harry Potter. Naravno, on će uvijek biti Harry Potter, a veći dio njegova bogatstva koje se procjenjuje na oko 100 milijuna eura može zahvaliti "malom čarobnjaku". Nakon završene sage, Radcliffe je izgradio uspješnu karijeru na filmu i kazališnoj pozornici. Živi i radi u Velikoj Britaniji i SAD-u, a ove godine u travnju on i njegova djevojka Erin Drake postali su roditelji.

image

Daniel Radcliffe i Erin Darke na štrajku SAF-AFRA u New Yorku

John Nacion/Getty Images/Profimedia/John Nacion/getty Images/profimedia

Među njegovim brojnim angažmanima je i serija "Miracle Workers" (Čudotvorci) koju radi američki kanal TBS od 2019. godine, a Radcliffe je i producent. Kod nas se može gledati na HBO Max.

Svake sezone on se pojavljuje kao drugi (glavni) lik - od niže rangiranog anđela u prvoj, preko princa, pa svećenika i sada u četvrtoj - cestovnog ratnika Sida. Sid živi u nekoj varijanti mad-max distopije, apokaliptičnom svijetu nakon nuklearne kataklizme.

I poprilično je iznenadio gledatelje. Radcliffe, koji je visok 165 centimetara i oduvijek poprilično mršav, za ulogu Sida ozbiljno se nabildao. U scenama u kojima urla i bijesno otkida udove robotima, odjeven samo u bijele gaće, pokazao je zavidnu muskulaturu.

image

Daniel Radcliffe u seriji Miracle Workers

/Tbs/screenshot

Iako ovo nije prvi put da se ovaj glumac skine zbog uloge, filmske ili kazališne (kada je imao samo 17 godina, prvi se put skinuo do kraja u predstavi ‘Equus‘ na West Endu) gledatelji su šokirani i svi komentiraju kako je jasno da je Daniel itekako morao raditi s dobrim trenerom i u stilu akcijskih zvijezda, da bi izgledao kako sada izgleda. On zasad nije otkrio tajnu svoje mišićavosti - kako je izgledao vježbački program i prehrana tek treba ispričati.

A kada je Harry Potter u pitanju, Radcliffe je nedavno progovorio o mogućnosti da se pojavi u televizijskoj seriji o Harryju i društvu koja se priprema i trebala bi se početi emitirati 2025. ili 2026. godine. Fanovi su se nadali da će dobiti barem kakvu cameo rolu. No, on ne vidi previše šanse da se to dogodi.

image

Daniel Radcliffe kao Harry Potter

Warner Bros/Heyday Films/Afp/Profimedia/Warner Bros/heyday Films/afp/profimedia

- Koliko ja razumijem, oni žele početi ispočetka i siguran sam da će autori htjeti ostaviti svoj trag i vjerojatno neće smišljati kako tu uključiti starog Harryja u nekoj maloj ulozi - rekao je glumac za portal ComicBook.com i dodao - Definitivno to ne tražim ni na koji način. Ali želim im, dakako, svu sreću svijeta i jako sam uzbuđen što je štafeta uspješno predana dalje. Ne mislim da je nužno da je i fizički predam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:04