ODUŠEVLJENI SU

‘Dar je gledati ovaj spektakl za budućnost‘: Ovo su reakcije slavnih na finale SP-a

‘Kakvo Svjetsko prvenstvo i kakvo finale. Bravo, Argentina i Francuska‘ - komentirao je Usain Bolt

Argentinska nogometna reprezentacija

 Adrian Dennis/Afp

Brojne poznate osobe pratile su finale Svjetskog nogometnog prvenstva između Argentine i Francuske, a rado su iznosile i svoja mišljenja o viđenom.

"Danas nogomet nastavlja pričati svoju priču, kao i uvijek, na zadivljujući način. Messi je osvojio svoj prvi svjetski naslov, kao što je njegova karijera i zaslužila. Kakav je dar bio gledati ovaj spektakl za budućnost našeg sporta. Čestitamo Argentina! Diego se sada sigurno smiješi", rekao je Pele.

"Uvijek zajedno, uvijek ujedinjeni. Mis mo svjetski prvaci. Nema više riječi. Hvala, Argentina", rekao je argentinski predsjednik Alberto Fernandez.

"Čestitam francuskom timu na putu i borbenom duhu na ovom Svjetskom prvenstvu. Oduševili ste naciju i navijače diljem svijeta", poručio je francuski predsjednik Emmanuel Macron.

"Bajkovita Argentina! Leo, uvijek iznova ti redefiniraš pojam veličine. Privilegija je gledati te", poručio je legendarni tenisač Roger Federer.

"Je li Messi najbolji sportaš svih vremena? Zaboravite samo nogomet. Kakav čovjek", rekao je Andy Murray.

"Messi je najveći nogometaš kojeg sam ikad vidio, mislim, kažete Pele i Maradona, ali ja samo još uvijek mislim da je ono što Messi radi s loptom čudo. Zalijepila mu se za nogu", komentirao je američki igrač golfa Tiger Woods.

"Kakvo Svjetsko prvenstvo i kakvo finale. Bravo, Argentina i Francuska", komentirao je osmoruki osvajač zlatne olimpijske medalje Usain Bolt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:32