SAD JE DOBIO SVOJE

David Beckham brutalno ‘spustio‘ Noelu Gallagheru i nasmijao fanove: ‘Vratilo me to u vrijeme...‘

Bivši igrač Manchester Uniteda na Instagramu je čestitao pjevaču na dokumentarcu imena "Oasis Knebworth 1996"
David Beckham
 Adrian Dennis/AFP

David Beckham pohvalio je Noela Gallaghera nakon objave novog dokumentarca o bendu Oasis, no bivša se nogometna zvijezda nije mogla suzdržati da pritom ne podbode glazbenika.

Bivši igrač Manchester Uniteda na Instagramu je čestitao pjevaču na dokumentarcu imena "Oasis Knebworth 1996", prema legendarnom koncertu slavnog benda. Beckham je postavio fotografiju na kojoj se očito dobro zabavlja s Gallagherom, a onda je uslijedila i opaska vezana uz njihove rivalske klubove.

Naime, Beckham je igrao za Manchester United, dok je Noel strastveni navijač Manchester Cityja. Nakon što je sa svojih 68,6 milijuna pratitelja podijelio objavu kako mu se svidio film, te da je Manchester u to vrijeme bio "odlično mjesto za boravak", Beckham je dodao: "Vratilo me to u vrijeme dobrih starih '90-ih kad je United osvajao sve".

image
David Beckham
David Beckham/Instagram

Inače, gitarist je nedavno prekinuo dugogodišnju svađu s bratom i bivšim kolegom iz benda Liamom kako bi radili na dokumentarcu čija je tema kultni nastup. Film je premijeru imao prošlog tjedna u Londonu i prilično je dobro prošao kod publike. Priča se vraća u vrijeme kad nije bilo interneta, što znači da nije bilo ni mogućnosti snimanja koncerta pametnim telefonima.

Dokumentarac je nastao na osnovu sirove snimke izvedbe Oasisa u njihovom gradu, a za koju je Noel Gallagher nedavno u The Sunu priznao da je u to vrijeme bio "prejeb... arogantan" da bi u njoj uživao. "Nakon Supersonica (dokumentarac o Oasisu iz 2016.), u ovom filmu kad se pokušam vratiti unazad tamo, naježim se", izjavio je.

Na poznatom koncertu s braćom Liamom i Noelom na bini su, pred publikom u deliriju, i njihovi kolege iz benda Paul 'Bonehead' Arthurs, Paul 'Guigsy' McGuigan i Tony McCarroll. Noel je pak koncert opisao kao povratak u vrijeme kad je bend bio "na svom vrhuncu" i kad su se osjećali najpovezaniji sa svojim obožavateljima.

"Siguran sam da nema puno bendova koji su imali takav uzlet, kao mi. Još uvijek smo bili u istim okolnostima kao naša publika, gotovo istim. To je slika benda, njegovog zenita. Bio je to veliki trenutak za bend", dodao je Noel, napominjući kako je 30 kamera snimalo svaki trenutak koncerta, a bend je izvorno planirao snimiti film kratko nakon toga. No, ubrzo su zaboravili na to i vratili se u studio nakon propale turneje po SAD-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:08