S KISTOM U RUCI

David Beckham zapalio Tik Tok, pogledajte što je izveo: ‘Supruga kaže da je ovo najbolji način‘

Beckham je zapravo iskoristio priliku pa izreklamirao kozmetičku liniju svoje supruge Victorije, a video je gledalo 2,2 milijnua ljudi

David Beckham

 Jonathan Brady/Afp

Bivši nogometaš David Beckham (48) našalio se u Tik Tok videu na profilu svoje supruge engleske dizajnerice Victorie Beckham (49). Beckham se snimao kako nanosi šminku četkicom na svoje lice.

„Evo o čemu se radi, volim hidratizirati svoju kožu i brinuti se o njoj. Naravno, najbolji je način da to činim koristeći Victoria Beckham proizvode”, rekao je Beckham u videu reklamirajući brend svoje supruge.

Video je brzo postao viralan s 2,2 milijuna pregleda u 3 dana. U komentarima izraženo je oduševljenje tutorialom i nogometaševim humorom.

"Tutorial koji nismo znali da smo trebali", glasio je komentar.

"Presmiješno, obožavam ovo - takva si legenda", hvalili su Beckhama.

Naime, supruga slavnog bivšeg nogometaša ima svoju liniju proizvoda za uljepšavanje za lice, usne, oči i liniju proizvoda za njegu kože. Brend je osnovan na ideji da ljepota treba nadopuniti i osnažiti dinamičan život koji vodite, ali osnivačica nije uvijek bila samopouzdana u vezi svog tijela i tvrdi da ga je konačno prihvatila s 49 godina.

„Čak me ni moj suprug nikad nije vidio bez uređenih obrva”, rekla je Victoria o svojim nesigurnostima, prenosi Metro.

„Osjećam se ugodno s tim tko sam, prihvaćam kako izgledam i činim najbolje što mogu od onog što imam. Ne želim imati ponovno 25 godina. Bila sam mlada žena koja je gledala u ogledalo i vidjela što treba biti popravljeno, a zapravo je sve bilo u redu.”, izjavila je za The Sunday Times, prenosi Metro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:12