ISKRENA YASMIN LE BON

'DEBLJANJE, ZABORAVLJANJE... MENOPAUZA JE TEŠKO SR**E!' Supruga pjevača Duran Durana bez zadrške o boljkama o kojima se mnoge žene ne usude govoriti

 
 Getty Images

Bivši supermodel Yasmin Le Bon u listopadu će proslaviti 54. rođendan, a i dalje izgleda senzacionalno, no u intervjuu koji je dala za novi broj časopisa Red, čiju naslovnicu krasi, iskreno je progovorila o menopauzi i njezinim ne baš tako ugodnim simptomima.

- Klimakterij je zapravo teško sranje! Sve te boli, stalno si umorna, nekontrolirano se debljaš, odjednom zaboravljaš da imaš dogovoren sastanak kod prokletog endokrinologa, ne možeš se sjetiti gdje si parkirala automobil...

Važno je pričati o ovome. Želim da moje kćeri jednoga dana budu spremne za menopauzu jer ja očito nisam bila - rekla je Yasmin, inače supruga Simona Le Bona (59), pjevača megapopularnog benda Duran Duran, prenosi The Mirror.

Par se vjenčao 1985. i imaju tri kćeri - Amber (28), Saffron (26) i Tallulah (23). Yasmin je za Red otkrila i recept za uspješan i kvalitetan brak.

- Dati partneru dovoljno prostora, to je ključ svega - savjetovala je drugim ženama Le Bon.

Hands up who’s got their subscribers copy of our gorgeous March issue?

A post shared by Red Magazine (@redmagazine) on

#simonlebon #yasminlebon #duranduran

A post shared by @ duran.duran.family.album on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:25