50. ROĐENDAN SUPERMODELA

Dekadentni party Heidi Klum i Sofije Vergare: Sve je blještalo od dragulja, tijara, dekoltea i ženskih dodira

Preko svoje platinasto plave kose Heidi je nosila tijaru s kristalčićima, a zabava je bila inspirirana 1920-im godinama

Atmosfera s 50. rođendana Heidi Klum

 Screenshot/instagram/

Heidi Klum je u petak proslavila svoj 50. rođendan na raskošnoj večeri sa zvijezdama u Los Angelesu.

Dan nakon svog rođendana, poznati je supermodel oduševio u odjeći ukrašenoj dijamantima zabavljajući se na svojoj ekstravagantnoj zabavi nadahnutoj 1920-ima, na temu Gatsbyja.

image

Heidi i torta

Screenshot/instagram/

Izgledala je očaravajuće u dugoj, prozirnoj haljini s bijelim grudnjakom, a raskošna rođendanska zabava uključivala je ekstravagantnu modu i tortu na pet katova s ​​prskalicama. Baš kao i za Halloween, mladolika Njemica i ovaj je put pripremila zabavu za pamćenje, a tematski party okupio je brojna poznata lica s modne i showbiz scene, među kojima su bile Sofia Vergara i Alessandra Ambrosio. Navedene su ljepotice djelić ludo dobre atmosfere s partija podijelile na svojim Instagram profilima.

Na raznim snimkama, Klum je izgledala blistavo iz različitih kuteva, pokazujući prozirnu odjeću otvorenih leđa s dijamantima koji su komplimentirali visoki dekolte, duge rukave i suknju koja se širi do poda.

Za posebnu prigodu, bivši model Victoria‘s Secret je preko svoje platinasto plave kose nosila tijaru s kristalčićima, a kosa joj je bila stilizirana u opuštenim valovima s razdjeljkom po sredini.

Ambrosio je također snimila trenutak u kojem je Klum nakratko izmijenila nježnosti sa svojim suprugom, Tomom Kaulitzom, prije nego što joj je uručena rođendanska torta.

image

Sofia Vergara

Screenshot/instagram/
image

Sofia Vergara i slavljenica

Screenshot/instagram/

Kaulitz je viđen kako nosi elegantan crni baršunasti sako preko bijele košulje i hlača.Tijekom zabave, Vergara je također dokumentirala i snimila fotografiju zadivljujuće torte s pet katova brončanog dizajna i bijelih ruža.

image

Rođendanska torta

Screenshot/instagram/
image

Alesandra Ambrosio

Screenshot/instagram/

Kolumbijski model također je snimio "selfie" s Klum na njezinoj rođendanskoj proslavi dok su pokazivale svoje svjetlucave ukrase za glavu i glamuroznu šminku. Na fešti svoje prijateljice, glumica poznata po seriji "Moderna obitelj" pokazala je svoju zavidnu figuru u dubokoj, pripijenoj haljini s finim draguljima koji su istaknuli srebrni mrežasti materijal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 18:32