VELIKI PRIJATELJI

Demi Moore - najbolja bivša žena Hollywooda: Od velike ljubavi s Willisom, preko razvoda do potpore u teškim trenucima

Susret Brucea Willisa i Demi Moore bio je sudbinski, a nakon samo tri mjeseca veze, vjenčali su se u Las Vegasu

Demi Moore i Bruce Willis

 Instagram

Tužnu i šokantnu vijest da se Bruce Willis (67) povlači iz glume zbog afazije, sa svijetom je na društvenim mrežama podijelila cijela njegova obitelj. Ispod dirljive objave potpisale su se njegova supruga Emma Hemming i petoro njegove djece, Rumer (33), Scout (30), Tallulah (28), Mabel (9) i Evelyn (7) i, naravno, njegova bivša supruga Demi Moore (59).

- Prolazimo kroz ovo kao snažna obitelj i htjeli smo sa svime upoznati njegove obožavatelje jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu. Kao što Bruce uvijek kaže, "Live it up" i zajedno planiramo učiniti upravo to - napisali su, među ostalim u izjavi.

Izjava u jednom od ključnih trenutaka života i karijere jedne od najvećih akcijskih zvijezda, ponovno je skrenula pozornost na jedan od najneobičnijih odnosa u Hollywoodu - onaj bivših supružnika Demi i Brucea koji su usprkos razvodu, trzavicama i brakovima s drugim ljudima ostali čvrsto povezani.

Moore i Willis upoznali su se na premijeri akcijske komedije Stakeout u Los Angelesu iz 1987. u kojoj je glumio tadašnji Demin zaručnik Emilio Estevez. Susret je bio sudbinski, zaruke razvrgnute, i nakon samo tri mjeseca veze, u studenom 1987. godine, Demi i Bruce vjenčali su se u Las Vegasu. Godinu dana kasnije dobili su prvu kćer Rumer, zatim Scout 1991. i Tallulah 1994. godine.

Bili su na glasu kao super-par, oboje uspješni u svojim karijerama, pa su vijesti o tome da će živjeti odvojeno, 1998. godine, mnogima bile golemo iznenađenje. Po medijima su insajderi i "izvori bliski paru" pričali kako se nadaju da će se pomiriti, ostati zajedno. To se, ipak, nije dogodilo, barem ne na onaj klasičan način. Razveli su se formalno 2000. godine. Tijekom godina, otkrilo se da su glavni razlozi za otuđenje para bili različiti pogledi na karijere. Demi je jednom prilikom izjavila da je on želio da se prestane baviti glumom i posveti se djeci, a ona je htjela raditi "što god joj se j...o bude radilo".

Willis je nakon rastave u velikom intervjuu za Rolling Stone rekao kako i dalje jako voli Demi te da su i dalje jako bliski.

- Imamo troje djece koje ćemo nastaviti zajedno odgajati i naš odnos ostaje čvrst. Uvijek ćemo biti posvećeni njima. Naše prijateljstvo se nastavlja - kazao je tada, a pokazat će se da je junak akcijskih filmova doista i mislio ono što govori.

Kada se, 2005. godine Demi udala za Ashtona Kutchera, dvojica muškaraca sklopila su prijateljstvo nakon, kako su rekli, razdoblja lagane prilagodbe.

Willis je u intervjuu za Playboy 2007. godine otkrio da mu je u vrijeme kada je Demi ušla u vezu s Kutcherom, a njega uhvatila ljubomora, pomogao nitko drugi nego Will Smith.

- Rekao je: "Čovječe, moraš učiniti sve što je potrebno da okupiš djecu i supruge, djevojke. Moraš pokazati djeci da je sve u redu... Kao da se upalilo svjetlo. Hvala Will! - ispričao je tada Willis.

On se, pak, 2009. vjenčao s englesko-američkom glumicom i modelom Emmom Hemming, a Demi i Ashton bili su među svatovima. Ako je vjerovati njihovim izjavama, dvije su se žene vrlo brzo povezale u iskrenom i čvrstom prijateljstvu.

I Bruce i Emma, u biti, cijela obitelj, bili su velika podrška Demi kada se raspao njezin brak s Kutcherom. Razišli su se 2011. a razveli dvije godine kasnije. Iako se svijetu pokušavalo prikazati da je i ovaj razvod prijateljski u javnost su dospjele priče koje pokazuju da nije baš tako, priče o njegovim preljubima i velikim svađama. Demi je bila u teškoj depresiji i nakon 20 godina trijeznosti ponovno počela piti. Krizu je prebrodila uz pomoć svojeg, kako ga je Willis nazvao, "plemena".

Kakvi su odnosi među njima slikovito opisuje to što su Willis i Moore dospjeli naslovnice svjetskih medija nakon što su proveli četiri tjedna zajedno tijekom lockdowna zbog pandemije COVID-19 sa svojim kćerima i njihovim dečkima. Spletom okolnosti, Hemming i kćeri nisu mogle biti s njima. Jedna od djevojčica se, naime, u parku nabola na odbačenu iglu, pa su rezultate testiranja na niz mogućih bolesti čekale u drugom domu, a družili su se preko video-poziva.

Willis je u velikom intervjuu za magazin W, koji je dao prije dvije godine i u kojem je spominjao "pleme", opet rekao kako je svjestan da se mnogi čude njegovu prijateljstvu s bivšom suprugom i njihovim izjavama da se vole.

- Svi mogu razumjeti ogorčenost i ljutnju kada se brakovi raspadaju, no teško je razumjeti kako se netko može slagati s bivšim - rekao je i ponovio kako su Demi i on odlučili staviti djecu na prvo mjesto i to se pokazalo kao odlično rješenje - Stvarno smo sretni što se ispostavilo da se svi zajedno zabavljamo.

A sada su zajedno i u teškim vremenima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:03