DAN ODMORA

Demi Moore oduševila izgledom u minijaturnom bikiniju leopard uzorka, ali i svojom pratnjom: ‘Osvaja plažu‘

Moore se inače trenutno priprema za izlazak svog novog filma, horora ‘The Substance‘

Demi Moore

 Instagram/Demi Moore/

Demi Moore i njezina malena čivava Pilaf sve rade zajedno, što znači i da se druže na plaži. Kako piše Daily Mail, 60-godišnja glumica podijelila je dvije fotografije na svom Instagram profilu kojeg prati 4, 4 milijuna ljudi uz naslov: ‘Pilaf osvaja plažu‘.

Naravno, manje pažnje je privukao psić, a daleko više izazovno izdanje glumice koja je na jednoj od objavljenih fotografija u mikro bikiniju leopard uzorka, dok joj Pilaf sjedi na prsima. Od svoje čivave ni inače se ne odvaja, pa je tako vodi sa sobom i u kupovinu, kao što je viđena u ožujku dok je šopingirala u Santa Monici.

Moore se inače trenutno priprema za izlazak svog novog filma, horora "The Substance". Detalji radnje uglavnom su bili jako skriveni od javnosti, iako je projekt opisan kao eksplozivan feministički pogled na body horror. Film je počeo s produkcijom u kolovozu prošle godine. Datum izlaska "Supstance" još nije obznanjen.

Prošlog mjeseca Moore je viđena i sa svojom prelijepom kćeri Scout LaRue Willis na dodjeli nagrada Fashion Trust U.S. Awards 2023. u studiju Goya u Los Angelesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:51