HEARD VS. DEPP

Deppova bivša svjedočila na sudu: ‘Bio je jako ljubomoran i stalno je pio. Jednom je na nas bacio bocu vina‘

Njihovo je prijateljstvo ‘od platonskog postalo romantično‘, a zatim je zamolila da isprave zapis: ‘Možete li to promijeniti u seksualno?‘

Johnny Depp

 Shawn Thew/POOL/AFP

Glumica Ellen Barkin svjedočila je na suđenju za klevetu između Johnnyja Deppa i Amber Heard te izjavila da je Depp jednom bacio bocu vina na nju i nazvala ga 'ljubomornim čovjekom koji voli kontrolirati'.

Barkin (68) rekla je da je upoznala Deppa oko 1990. i da se među njima razvilo prijateljstvo koje je trajalo 10 godina, uključujući zajedničku suradnju na filmu 'Strah i prezir u Las Vegasu'.

Na pitanje je li njihova veza postala 'romantična', Barkin je sa smiješkom rekla da se to dogodilo oko 1994. kada se ona 'preselila u Hollywood'. Njihovo je prijateljstvo 'od čisto platonskog postalo romantično', a zatim je zamolila da isprave taj zapis, rekavši: "Možete li to promijeniti u seksualno? Hvala vam."

image

Ellen Barkin

Shawn Thew/POOL/AFP

Prema njezinim riječima, veza je trajala nekoliko mjeseci i ona je odlazila u Deppovu kuću ili bi on dolazio k njoj tri ili četiri puta tjedno. U unaprijed snimljenom iskazu Barkin je rekla da je 'uvijek bila svjesna da Depp previše pije'.

"Bio je pijan sve... većinu... puno vremena", rekla je Barkin i dodala da je Depp pio crno vino. Vidjela ga je kako konzumira kokain, marihuanu i halucinogene droge. Kad su je upitali koliko se puta to dogodilo, rekla je: "Ne mogu vam odgovoriti na to pitanje. Uvijek je pio ili pušio joint."

Jedan od odvjetnika pitao je je li postojalo vrijeme kad se Depp činio kao da je izvan kontrole, a ona je tada odgovorila: "Da. Gospodin Depp je jednom prilikom bacio bocu vina preko hotelske sobe, dok smo snimali 'Strah i prezir u Las Vegasu'. Tada se vodila svađa između Johnnyja Deppa i njegovih prijatelja i pomoćnika u sobi."

image

Johhny Depp

Shawn Thew/POOL/AFP

Nije se mogla sjetiti je li boca bila puna te je rekla da nije nikoga pogodio njome. Dodala je da se radilo o 'bacanju' na drugoj strani hotelske sobe.

Opisujući svoj prekid s Deppom, Barkin je rekla da je to bilo jedno 'veliko zbogom' i da se više nije čula s Deppom. Također je otkrila da je tijekom njihove veze bilo 'puno ljubomore i da je stalno bilo nešto nemoj ovo, nemoj ono'.

"On je jednostavno ljubomoran čovjek. Kontrolira kamo ideš, s kim ideš. Što si radila sinoć. Jednom sam imala ogrebotinu na leđima koja ga je jako, jako naljutila jer je inzistirao da je nastala tijekom seksa s drugom osobom koja nije bila on", rekla je Barkin. Dodala je i da su njegovi ljubomorni komentari bili 'vrlo česti' te da bi se znao često naljutiti na nju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:42