HRABRO I GLAMUROZNO

Detalj koji oku iskusnog stilista slavnih nije promaknuo: Meghan je okrenula novu stranicu

Vojvotkinja od Sussexa nije se bez razloga jučer pojavila s velikim glamuroznim uvojcima u prvom velikom nastupu
Predstavljanje podcasta Archewell Audio na Spotifyu
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa nije se bez razloga jučer pojavila s velikim glamuroznim uvojcima u prvom velikom nastupu otkako je objavljeno da se Meghan i Harry neće vratiti kao aktivni, radni članovi kraljevske obitelji.

Princ Harry (36) i Meghan Markle (39), kojima su prošloga tjedna oduzeti svi počasni naslovi i pokroviteljstva, pojavili su se na 20-ak sekundi u najavi podcasta Archewell Audio na događaju. Snimka je nastala u njihovu luksuznom domu u Santa Barbari, a trudnica Meghan izgledala je atraktivno sa živahnim uvojcima koji su dosezali do struka.

Frizer slavnih osoba u Britaniji James Johnson izjavio je za Daily Mail da je glamurozan izgled vjerojatno postignut uz pomoć ekstenzija, ističući da je Meghan novom frizurom imala pravu holllywoodsku preobrazbu.

image
Predstavljanje podcasta Archewell Audio na Spotifyu
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Mislim da mnogi od nas imaju potrebu za glamurom, možda je ona oduvijek željela ovako izgledati. Meghan se odlučila na potpuno novu frizuru i sjajno je vidjeti kako mijenja svoj stil. Izgleda predivno. Kovrčava i bujna kosa su odličan način da istaknete novi izgled, rekao je.

Hollywoodski stilist pretpostavlja da je vojvotkinja vrlo vjerojatno novu frizuru postigla umetanjem ekstenzija na kopču, koje su pridonijele dužini i gustoći kose.

- Trajne ekstenzije su zahtjevnije što se tiče održavanja, ali ove na kopču su puno praktičnije jer nisu dugoročno ulaganje, rekao je.

Njezina najnovija frizura jako se razlikuje od izgleda njezine kose kada je bila članica kraljevske obitelji. Imala je tada kraću kosu, a uvojci su bili stilizirani u mekanim valovima.

Takvu frizuru vojvotkinja je prakticirala tijekom prve trudnoće, kada je često nosila kosu skupljenu u punđu ili rep.

No, zadnjih mjeseci Meghan Markle pojavljivala se s dužom kosom, dok je razdjeljak bio po sredini glave.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Atraktivnom izgledu pridonijela je i haljina dizajnera Oscara de la Rente te hrabro sjenčanje kapaka tamnom bojom. Nije imala puno modnih dodataka kako bi njezin glamurozni izgled bio u prvom planu.

Slavni par će na streaming servisu Spotify voditi emisije koje će producirati njihova novoosnovana produkcijska tvrtka Archewell Audio. Harry i Meghan ove su godine već potpisali ugovor od 100 milijuna funti s Netflixom,

Meghan je jučer u kratkom obraćanju istaknula da će podcast koristiti za moćne razgovore, a Harry ju je nadopunio riječima: 'koji nadahnjuju, izazivaju i educiraju'.

image
Daniel Leal-olivas/Afp/Profimedia

- Osnovali smo Archwell Audio kako bismo bili sigurni da možemo promovirati glasove koji se možda ne čuju i čuti razne ljudske priče, rekla je Meghan, a Harry je završio:

- Najvažnije je da pokušavamo stvoriti zajednicu u kojoj možete dijeliti, koja će ohrabriti svakoga da iznese vlastite ranjivosti u sigurnom prostoru.

image
Meghan Markle
James Whatling/Mega/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:37