ISPOVIJEST U NOVOJ KNJIZI

DETALJI IZ NOVE KNJIGE BRITANSKE PJEVAČICE PONOVNO ŠOKIRAJU Otkrila da se spetljala s poznatom američkom glumicom dok je bila na turneji

 Profimedia, Xposurephotos

Britanska pjevačica Lily Allen (33) u autobiografskoj je knjizi naslova My Thoughts Exactly otkrila kako se tijekom 2014. godine ljubila s glumicom i glazbenicom Zoë Kravitz (29) dok je bila na turneji u Sjedinjenim Američkim Državama, piše Daily Mail.

"Kada sam svirala u New Yorku, predgrupa mi je bio bend Zoë Kravitz Lolawolf pa sam se upoznala s njom. Postale smo prijateljice. Kasnije, kada sam nastupala u Washingtonu, posjetile su me (kćerke Marnie Rose i Ethel) i njihova dadilja, no ja sam morala poslovno otputovati u New York. Zoë i ja smo išle tulumariti i ljubile smo se. Čula sam da se iste večeri spetljala s (reperom) A$AP Rockyjem", rekla je Allen koja je u trenutku kada se ljubila s Kravitz još uvijek bila u braku sa Samom Cooperom.

Allen je prethodno priznala da je tijekom te turneje spavala s prostitutkama jer se osjećala "izgubljeno i osamljeno"."Spavala sam s eskort damama dok sam bila na turneji jer sam bila izgubljena i usamljena i tražila sam nešto. Na to nisam ponosna, ali ni ne sramim se", rekla je Allen. "Ne radim to više."

Te dvije priče došle su nakon što je Allen otkrila da se 2009. godine upustila u manju aferu s Liamom Gallagherom (45), bivšim pjevačem Oasisa. Allen i Gallagher su se upoznali tijekom leta za Japan gdje su trebali nastupiti na festivalu Fuji Rock - Lily Allen samostalno, a Liam Gallagher s tada još uvijek aktivnim Oasisom.

Allen je u knjizi napisala da su se tijekom leta "naroljali" te da su se upustili u seks u WC-u. "U jednom smo se trenutku (Liam Gallagher) i našli u toaletu kako radimo nešto što nismo trebali raditi, a to nisu bile droge. Poslije toga smo bili u krevetu zajedno. Kada smo stigli u Tokyo, Liam me pitao što radim i predložio mi da dođem u njegov hotel, na što sam ja rekla 'OK'", napisala je pjevačica u knjizi do čijih se dijelova domogao The Sun.

No, Gallagher je tada bio u braku s pjevačicom grupe All Saints Nicole Appleton i zamolio je Allen da nikome ne otkrije da su se upustili u aferu. "Tek sutradan mi je rekao da nitko ne može nikada saznati o našoj aferi zbog (Nicole Appleton). Tek tada mi je sinulo da je u braku. Znala sam da je (Noel Gallagher) u braku i da je Liam bio u braku s Patsy Kensit. Zbog toga mi je i bio napet", otkrila je Allen.

Afera Allen i Gallagher ipak nije ostala njihova tajna i Appleton je šest mjeseci poslije doznala da ju je Liam prevario s Lily. Brak Gallagher i Appleton naposljetku je završio 2013. godine kada je otkriveno da je Gallagher dobio dijete s američkom novinarkom Lizom Ghorbani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:22