KOLEGE GA OPLAKUJU

DETEKTIV IZ POZNATE SERIJE UMRO U 50. GODINI Primili su ga u bolnicu nakon što je imao moždani udar, preminuo je nekoliko dana poslije...

 INSTAGRAM

'Bio si iznimno talentiran umjetnik, ali najviše ću te pamtiti po tvojoj dobroti. Hvala ti što si svoje unutrašnje svjetlo dijelio s nama. Počivaj u miru', tim se riječima glumac Daniel Dae Kim oprostio od kolege Kea Woolforda.

A photo posted by ernsand (@ernsand) on

Junaka američke kriminalističke TV serije 'Hawaii Five-0', u kojoj je glumio detektiva Jamesa Changa, prošli tjedan primili su u bolnicu nakon što je imao moždani udar. Preminuo je u ponedjeljak u 50. godini.

A photo posted by Keo Woolford (@keowoolford) on

Keo je prije smrti radio na nastavku svoga nezavisnog filma 'The Haumana', koji je sam producirao i režirao. Prije dvije godine snimio je i film 'Godzilla', a na Havajima, gdje se rodio i odrastao, bio je član popularnoga benda Brownskin. Svojedobno je nastupao i s američkom glazbenom divom Christinom Aguilerom te reperom Ginuwineom.

A photo posted by Keo Woolford (@keowoolford) on

Glumio je i na londonskome West Endu u mjuziklu 'The King and I', a na Havajima je bio i instruktor hule, njihova egzotična plesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:15