PARTY NA JAHTI

Di Caprio za Silvestrovo nije skidao oči s atraktivne 23-godišnjakinje, njezin otac otkrio: ‘Jako joj se sviđa‘

Iako su ranije tvrdili da su samo prijatelji, ovo je njihovo četvrto druženje u manje od mjesec dana

Victoria Lamas; Leonardo DiCaprio

 Profimedia, AFP

Leonardo DiCaprio i Victoria Lamas primijećeni su kako se druže u St. Bartsu.

Zvijezda "Titanica" i njegova 23-godišnja nova ljubav, za koju se već tjednima priča da se viđa s DiCaprijem, zabavljali su se na jahti povodom proslave Nove godine, rekao je izvor za Page Six, potaknuvši još više glasina o ljubavnoj vezi.

Iako su ranije tvrdili da su samo prijatelji, ovo je njihovo četvrto druženje u manje od mjesec dana. DiCaprio je bio ležerno odjeven za zabavu na brodu, nosio je bijelu majicu, sivu šiltericu i sunčane naočale. Njegovi prijatelji Drake i Tobey Maguire također su viđeni na luksuznom brodu u subotu, obojica ležerno odjeveni u obične majice.

Podsjetimo, posljednje druženje DiCaprija i Victorije dogodilo se nakon što su prošloga mjeseca primijećeni na večeri u restoranu.

Njezin otac, glumac Lorenzo Lamas, ekskluzivno je za The Post rekao da je njegova kći bila "očarana" DiCaprijem.

- Znam da joj se jako sviđa - izjavio je Lorenzo ranije ovoga tjedna i dodao da su se upoznali prošli mjesec.

image

Victoria Lamas

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Inače, DiCaprijev izlazak na večeru s Lamas šokirao je glumčeve obožavatelje jer se već nekoliko mjeseci nagađalo da je u vezi s poznatom manekenkom Gigi Hadid.

image

Leonardo DiCaprio

Masatoshi Okauchi/Shutterstock Editorial/profimedia

Njih dvoje prvi put viđeni su zajedno tijekom njujorškog Fashion Weeka u rujnu i od tad su pokušavali svoju romansu zadržati u tajnosti. Međutim, veza Hadid i DiCaprija činila se netipičnom s obzirom na glumčevu dosadašnju naviku da prekine svoje ljubavne veze nakon što mu partnerice prijeđu granicu od 25 godina.

Spomenuta teorija o DiCaprijevoj navici ponovno se često proteže društvenim mrežama i medijima otkako su on i dugogodišnja djevojka Camila Morrone prekinuli u kolovozu, i to samo mjesec dana nakon što je manekenka napunila 25 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:45