IZ POŠTOVANJA

DiCaprio ‘imao problem‘ s golišavom scenom Meryl Streep: ‘Ona nije ni trepnula‘

DiCaprio je izrazio razočaranje jer će se predsjednica Janie Orlean, koju igra Streep, pojaviti naga u filmu

Leonardo DiCaprio i Meryl Streep

 Profimedia

Leonardu DiCapriju nije se svidjela ideja da lik koju igra Meryl Streep ima nagu scenu u filmu "Don't Look Up" koji je upravo stigao u kina, a od Badnjaka će biti dostupan i na Netflixu. Glumčevo neslaganje s takvom odlukom javnosti je otkrio redatelj filma Adam McKay koji je The Guardianu ispričao kako mu je DiCaprio izrazio svoje razočaranje jer će se predsjednica Janie Orlean koju igra 72-godišnja Streep pojaviti naga, premda je Oskarima ovjenčanu glumicu u toj sceni zamijenila dublerica. Na prvu, mnogi će pomisliti kako vječni neženja, 47-godišnji glumac poznat i po tome što su njegove djevojke uglavnom mlađe od 25 i manekenke, negoduje iz sasvim drugih, društveno neprihvatljivih razloga. No nije bilo tako.

"Znate tko je imao problem s tom scenom? Leo", otkrio je uvodno McKay. No odmah se nadovezao i pojasnio priču.

"Leo samo gleda na Meryl kao na kraljevsku osobu iz svijeta filma, iako možda kraljevska obitelj nije kompliment. Uglavnom, vidi je kao posebnu figuru u povijesti filma", kazao je redatelj, objašnjavajući time koliko DiCaprio respektira Streep. U samom filmu predsjednica Janie Orlean prikazana je naga s leđa. Međutim, nastavlja McKay, DiCaprio je "nije volio vidjeti s tetovažom na donjem dijelu leđa, kako hoda naga ni na sekundu".

"Pitao me je nešto poput moram li stvarno to pokazati? Odgovorio sam mu kako je to predsjednica Orlean, a ne Meryl Streep. A ona, ona zbog toga nije ni trepnula. Nije scenu ni spomenula. Ona je neustrašiva", istaknuo je McKay.

image

Leonardo DiCaprio

Greg Allen/backgrid/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Inače, DiCaprio je nedavno za Access ispričao kako je glumačka postava, koja uključuje Jennifer Lawrence i Jonaha Hilla, bila na nogama kad je Meryl ušla, kao što su i trebali biti, referirajući se tako koliko poštuje njezin rad.

"Gledajte, kada imate priliku raditi s najvećem živućom glumicom na svijetu, svi su na nogama, svi su spremni, i mi samo pokušavamo ići ukorak s njom", rekao je glumac koji je već imao prilike raditi sa Streep i to 1996. na filmu "Marvinova soba" kada mu je glumica igrala majku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. lipanj 2023 10:54