NAGAĐANJA

DiCaprio ipak ne ljubi 19-godišnju ljepoticu? ‘Dajte, molim vas, Leo ne izlazi sa svakom osobom s kojom je u prostoriji‘

Mnogi obožavatelji na Twitteru već su prethodno krenuli sa zbijanjem šala na račun njihove razlike u godinama

Leonardo DiCaprio i Eden Polani

 Profimedia/instagram

Unatoč tome što se šuškalo da su Leonardo DiCaprio (48) i izraelska manekenka Eden Polani (19) započeli ljubavnu romansu, izvori za Page Six demantirali su sva nagađanja.

Filmski glumac fotografiran je nedavno dok je sjedio pored mlade manekenke na jednom glazbenom događaju što je potaknulo brojne glasine da između njih ima nešto više. Međutim, izvor kaže da ništa od toga nije istina.

image

Leonardo Dicaprio i Eden Polani

Alexjr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Alexjr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Sjedio je pored nje na zabavi, zajedno s mnogim ljudima. Leo ne izlazi sa svakom osobom s kojom je u prostoriji. To je jednostavno glupo, komentirao je.

Mnogi obožavatelji na Twitteru već su prethodno krenuli sa zbijanjem šala na račun njihove razlike u godinama.

- Njegova djevojka je tako mlada da je vjerojatno učila u školi o filmu „Romeo i Julija” u kojem je on glumio, napisao je jedan.

image

Eden Polani

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

- Nova djevojka Leonarda DiCaprija je toliko mlada da je njezino srednjoškolsko obrazovanje prekinuo covid-19, podijelio je drugi korisnik Twittera.

- Jedini razlog zašto je Leonardo DiCaprio zabrinut zbog klimatskih promjena je zato što želi ostaviti bolji svijet svojim djevojkama, nizale su se šale.

Također, do nedavno se šuškalo da glumac izlazi s manekenkom Victorijom Lamas (23), ali su izvori i tada opovrgnuli glasine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:23