JAO, LEO...

DiCaprio je sada stvarno pretjerao, svi ga pljuju: ‘Pa ona nije završila ni srednju školu zbog covida!

Glumac je prvi put fotografiran s Eden na zabavi, međutim, nije jasno izlazi li još s Victorijom Lamas (23)

Leonardo DiCaprio i Eden Polani

 Profimedia/Instagram

Mnogi već znaju da holivudska zvijezda, 48-godišnji Leonardo DiCaprio izlazi s djevojkama mlađim od 25 godina, zbog čega obožavatelji već dulje vrijeme masovno zbijaju šale na društvenim mrežama.

Izgleda da je DiCaprio nedavno otišao "korak dalje" jer se priča da sada izlazi s izraelskom manekenkom Eden Polani, koja ima samo 19 godina.

image

Eden Polani

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Društvene mreže, posebno Twitter, podivljale su zbog ove vijesti, a mnogima je bizarno što Eden nije bila ni rođena kada je izašao film “Titanic” 1998. godine, u kojem je DiCaprio, uz Kate Winslet, odigrao glavnu ulogu.

- Njegova djevojka je tako mlada da je vjerojatno učila u školi o filmu „Romeo i Julija” u kojem je on glumio, napisao je jedan korisnik Twittera.

- Nova djevojka Leonarda DiCaprija je toliko mlada da je njezino srednjoškolsko obrazovanje prekinuo covid-19, podijelio je drugi.

- Jedini razlog zašto je Leonardo DiCaprio zabrinut zbog klimatskih promjena je zato što želi ostaviti bolji svijet svojim djevojkama, bio je još jedan od komentara u nizu.

Glumac je prvi put viđen u javnosti s Eden na zabavi povodom promocije EP-a glazbenice Ebony Riley. Tada je viđen kako sjedi pored nje bez ikakve maske, koju inače uvijek nosi kako ga se ne bi prepoznalo u javnosti.

Eden, osim što se bavi modelingom, velika je zvijezda na društvenim mrežama. Samo na Instagramu ima 195 tisuća pratitelja.

Međutim, nije jasno je li DiCaprio još uvijek u vezi s 23-godišnjom manekenkom, Victorijom Lamas. Navodno su zadnji put viđeni zajedno u javnosti krajem prosinca. Uz to, nedavno je i fotografiran kako se zabavlja na jahti s drugim ženama.

image

Leonardo DiCaprio na jahti

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Njegove posljednje kratkotrajne romanse uslijedile su nakon što je u kolovozu 2022. prekinuo četverogodišnju vezu s 25-godišnjom manekenkom i glumicom Camilom Morrone.

Ono što mnogi ističu je činjenica da je DiCaprio ustvari izlazio s jednom djevojkom starijom od 25 godina. Bila je to poznata manekenka, 27-godišnja Gigi Hadid, koja je također majka dvogodišnje kćeri.

Glumac je u prošlosti izlazio s mnogim manekenkama poput Gisele Bündchen, Bar Rafaeli, Erin Heatherton...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:51