VIĐENI NA VEČERI

DiCaprio joj ne može odoljeti: ‘Unatoč svim mlađahnim modelima, Leo se ipak vratio jednoj jedinoj‘

O romansi Leonarda i Gigi počelo se pričati još prošle godine, a sada zajednička obiteljska večera možda potvrđuje njihov odnos

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid

 Profimedia

Glumac Leonardo DiCaprio (48) viđen je na novoj večeri s modelom Gigi Hadid (28) u Londonu. Pridružili su se Leonardovom ocu i maćehi na luksuznoj večeri u restoranu China Tang. Ovo druženje je iznenađenje za fanove jer se pričalo kako su glumac i model imali tek kratku romansu ranije ove godine. Međutim, ta romansa brzo je propala jer su Leonarda povezivali s više drugih žena.

image

Leonardo DiCaprio

Raw Image Ltd/mega/The Mega Agency/Profimedia/Raw Image Ltd/mega/the Mega Agency/profimedia

Glumac je primijećen kako izlazi iz hotela Chiltern Firehouse, a potom s obitelji odlazi do restorana. Kasnije, je i Gigi napustila istu lokaciju i u restoran otišla sama, nakon Lea. Nekoliko sati kasnije par je viđen kako napušta restoran, ponovno odvojeno u kratkom vremenu.

Zvijezda Titanika je na večeru stigla u crnoj jakni i crnim trapericama, bijelim tenisicama i s crnom šiltericom. Maćeha Peggy nosila je bijelu jaknu s istobojnim hlačama, obula je sportske tenisice. Također, nosila je turban. Otac George nosio je crne hlače, crnu jaknu preko bijele majice i sjajne svečane cipele.

image

Leonardo DiCaprio s roditeljima

Raw Image Ltd/mega/The Mega Agency/Profimedia/Raw Image Ltd/mega/the Mega Agency/profimedia

Gigi se pojavila u elegantnom crnom izdanju. Nosila je uske crne hlače i dugački kaput koji je upotpunila s nakitom i crnim okruglim sunčanim naočalama. Obula je štikle niske pete i uparila ih s crnom torbicom zlatnog obruba. Kosu je skupila u punđu naglašavajući zlatne lančiće oko vrata koji su se izvrsno isticali na crnoj kombinaciji.

image

Gigi Hadid

Raw Image Ltd/mega/The Mega Agency/Profimedia/Raw Image Ltd/mega/the Mega Agency/profimedia

Podsjećamo, glasine o odnosu Leonarda i Gigi prvi put su se pojavile u rujnu prošle godine kada su viđeni zajedno kako tulumare, a najnovije slike motivirale su pitanja obožavatelja jesu li ponovno zajedno.

Leonardo je poznat po tome što izlazi sa ženama u ranim 20-im godinama i nedavno je okončao četverogodišnju vezu s modelom i glumicom Camilom Morrone, netom nakon što je ona navršila 25. godina.

Gigin posljednji romantični prekid dogodio se 2021. godine kada je prekinula sa Zaynom Malikom, zvijezdom One Directiona s kojim ima kćer Khai.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 10:29