PROPALI IZLAZAK

Dilettu Leottu i Kariusa nisu pustili u najpoznatiji svjetski noćni klub: ‘Bila sam u prekrasnom kaputu, ali Loris je pogriješio‘

Leotta je uvjerena da njezin modni odabir nije kriv za neulazak u klub

Diletta Leotta

 Alberto Pizzoli/Afp

Najpoznatija sportska novinarka Diletta Leotta htjela je s partnerom, Newcastleovim golmanom Lorisom Kariusom, ući u kultni berlinski noćni klub Barghain, prenose strani mediji, ali je umjesto toga poljubila vrata kluba. "Bila sam u Berlinu i željela sam ući u Berghain, poznati noćni klub, koji ima strogu kontrolu na ulaznim vratima", prenose mediji Leottine riječi.

"Pojavila sam se na vratima u svojem prekrasnom kaputu i sa širokim osmijehom ih pozdravila, ali… Nikad u životu me nisu tako odbili. Ne postoji službeni dress code, ali posjetitelji tog kluba uglavnom nose crne outfite", ispričala je voditeljica.

Leotta je uvjerena da njezin modni odabir nije kriv za neulazak u klub. "Loris je pogriješio, između ostalog, jer me je poslao prvu unutra. Djevojke obično imaju više šansi, ali pogledali su me i nisu me primili", kazala je.

Voditeljica je ranije bila u vezi s turskim glumcem Canom Yamanom, a vezu s Lorisom potvrdila je fotografijama s dočeka Nove 2023. godine. U kolovozu prošle godine postala je majka kćerkice Arije, a u siječnju ove godine otkrila je da se zaručila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:02