KASNIJE SE PRAVDAO

Dio fanova napao Adama Levinea jer je opsovao nakon omanjeg incidenta na pozornici

U njegovu su obranu stali i neki fanovi koji kažu da nema opravdanja za postupak obožavateljice
Adam Levine 
 Felix Heyder/AFP

Adam Levine, američki pjevač najpoznatiji kao frontmen grupe Maroon 5 i jedan od sudaca na američkom The Voiceu, komentirao je nedavni neočekivani susret s obožavateljicom, prenosi People.

Naime, dok je izvodio pjesmu "Sunday Morning" na koncertu We Can Survive, jedna ga je žena usred pjesme zgrabila za ruku.

Obožavateljica je odjednom potrčala prema pozornosti i primila pjevača za ruku, nakon čega ju je osiguranje odvelo s pozornice, a Levine je promumljao "f**k".

image
pjevač Adam Levine
Pablo Porciuncula/AFP

Njegova je reakcija izazvala kritike nekih korisnika TikToka, koji smatraju da bi pjevač trebao biti ponizniji kada je riječ o fanovima.

Levine je neobični događaj prokomentirao na svom Instagram profilu.

- Ja sam oduvijek volio, poštovao i obožavao naše fanove. Bez fanova nemamo posao. Uvijek to govorim. Želudac mi se okreće od same pomisli da bi netko mogao povjerovati da je moje mišljenje da su naši fanovi inferiorni u odnosu na nas. Ja nisam takav. Nikad nisam bio takav - poručio je Levine svojim pratiteljima te dodao:

- Morate razumijeti da sam se iznenadio, a nekad kad se iznenadite, morate to izbaciti iz sebe i nastaviti s poslom. Ja tamo obavljam svoj posao. I time se ponosim. Nadam se da je to svima jasno - zaključio je Levine.

U njegovu su obranu stali i neki fanovi koji kažu da nema opravdanja za dodirivanje ljudi bez njihova pristanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:04