JOŠ UVIJEK TUGUJE

Dirljiva objava slavne pjevačice koja je nedavno izgubila bebu: ‘Djeca su tako nevina i čista...‘

Britney Spears fotografirala se bebom obitelji koju je nedavno upoznala u Chicagu i raznježila fanove

Britney Spears

 Image Press/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Image Press/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Pjevačica Britney Spears provela je vrijeme s ‘prelijepom obitelji‘ iz Chicaga te se zbližila s njihovom djecom, prenose strani mediji. Za Instagram je pozirala u crvenom bikiniju i sunčanim naočala te bebom u naručju i tako raznježila fanove.

- Djeca su mala mistična bića, tako su nevina i čista. To je buđenje nečega što ljudi ne mogu objasniti. Bila je to magija, napisala je Spears među ostalim u opisu svoje fotografije.

Pjevačica koja ima dva sina, 16-godišnjega Seana Prestona te 15-godišnjega Jaydena s bivšim suprugom Kevinom Federlineom, napisala je u opisu fotografije da se prisjetila kako je držala svoje sinove u naručju kada su bili bebe.

Podsjetimo, 40-godišnja pjevačica i njen 28-godišnji suprug Sam Asghari objavili su sredinom svibnja na društvenim mrežama da su izgubili svoje nerođeno dijete.

image
Kevin Winter/Getty Images/Profimedia/Kevin Winter/Getty Images/Profimedia

- ‘S našom najvećom tugom moramo objaviti da smo izgubili našu čudesnu bebu rano u trudnoći. Ovo je razarajuće vrijeme za svakog roditelja. Naša ljubav jedno prema drugome je naša snaga. Nastavit ćemo pokušavati proširiti našu prekrasnu obitelj. Zahvalni smo za svu vašu podršku. Ljubazno molimo za privatnost u ovom teškom trenutku, napisali su u zajedničkoj objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 06:48