POMIRBA

Dirljivi video Victorije Beckham za 24. rođendan njezina najstarijeg sina Brooklyna

Brooklyn i njegova supruga Nicola odsjeli su u istom hotelu u Parizu kao i klan Beckham, što dodatno govori u prilog tome da su nesporazumi izglađeni

Victoria Beckham

 Profimedia/

Victoria Beckham (48) podijelila je danas na društvenim mrežama slatki video kako bi obilježila 24. rođendan svog najstarijeg sina Brooklyna. Čestitka je uslijedila dan nakon što je Victoria održala svoju dugo iščekivanu reviju na Pariškom tjednu mode, a na kojoj je napokon obitelj Beckham viđena u javnosti u društvu s Brooklynom i njegovom suprugom Nicolom Peltz nakon svih napisa o njihovom međusobnom neslaganju.

Čestitkama dizajnerice ubrzo su se pridružili njezin suprug David i njihov sin Romeo s također dirljivim rođendanskim objavama. Inače, Brooklyn i Nicola odsjeli su u istom hotelu kao i klan Beckham, što dodatno govori u prilog tome da su nesporazumi izglađeni.

Pored toga Victoria si je baš dala truda kako bi iznenadila svog najstarijeg sina ovim dirljivima videom koji je sadržavao i Brooklynove stare fotografije i snimke iz djetinjstva. U to je također uključila njegove fotografije kako mazi svog oca Davida (47) i njegove slike s braćom Romeom (20) i Cruzom (18) te sestrom Harper (11), ali i one na kojim je sa suprugom Nicolom (28). U popratnoj objavi otkrila je i da će proslaviti Brooklynov rođendan s njim u Parizu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. veljača 2024 08:46