SUPER ŽENA

Dizala je utege od 300 kg, bila u lancima i jedna je od najutjecajnijih ljudi: ‘Nemate pojma koliko je nevjerojatna‘

‘Hvala ti što si me primio s toliko ljubaznosti i uzbuđenja‘, poručila je Brie Larson slavnom Vin Dieselu

Brie Larson

 Instagram

Glumica Brie Larson ponovno je u akciji s još jednom velikom filmskom franšizom. Dobitnica Oscara, glumit će u nadolazećem 10. nastavku filma 'Brzi i žestoki’.

Vijest je podijelila na svom Instagram profilu tako što je objavila selfie na kojemu pozira uz zvijezdu filma i producenta Vina Diesela.

"Uzbuđena, čak i ne mogu objasniti što osjećam zbog pridruživanja obitelji Fast", napisala je Larson u opisu. "Hvala ti što si me primio s toliko ljubaznosti i uzbuđenja, Vin Diesel. Jedva čekam podijeliti više (kad budem mogla)."

Diesel je ranije objavio vijest o castingu, podijelivši istu fotografiju na vlastitom Instagram profilu. "Da, da, da... vidiš ovog anđela preko mog ramena kako me razbija, kažeš sebi 'To je kapetanica Marvel'", započeo je svoj opis.

"Očito ima ljubavi i smijeha na ovoj slici. Ono što ipak ne vidite je lik s kojim ćete se upoznati u Fast 10 ", dodao je Diesel. "Nemate pojma koliko će ona biti bezvremenska i nevjerojatna u našoj mitologiji. Osim njezine ljepote, njenog intelekta... njezinog Oscara, haha, ona je također duboka duša koja će dodati nešto što možda niste očekivali, ali za čim ste čeznuli. Dobrodošla u obitelj, Brie", napisao je glumac.

U međuvremenu, Larson je vrijedno radila na 'Marvelsima', nastavku njezina solo debija u MCU iz 2019. u 'Kapetanici Marvel'. To je američki film o superherojima iz 2019. godine temeljen na Marvel Comicsu i glumica će ponoviti svoju ulogu Carol Denvers u nastavku filma o superherojima 'The Marvels'. U početku je bila skeptična oko preuzimanja tako istaknute uloge, ali je kasnije prihvatila ulogu nakon što je na nju gledala kao na platformu za osnaživanje mladih žena i pronašla vezu s manama lika i ljudskošću. Larson je morala proći kroz prilično težak trening za tu ulogu. Nakon nevjerojatnih devet mjeseci treninga, kapetanica Marvel bila je spreman za napad. Njezin trening se sastojao od utega od 300 kilograma, sklekova u lancima i ozbiljne posvećenosti istraživanju zrakoplovstva kako bi bila što vjerodostojnija i uvjerljivija.

Brie Larson najpoznatija je po ulozi Ma u filmu ‘Soba’ iz 2015. godine i kao Mason Weaver u filmu ‘Kong: Otok lubanje’ iz 2017. Također se pojavila u ulogama Cassidy u ‘Spektakularna sadašnjost’ i kao Grace u ‘Kratkoročno 12’.

Dobila je brojne nagrade za svoj vrhunski glumački talent. Među ostalim, osvojila je Oscara, Britansku filmsku nagradu, Zlatni globus, Nagradu Ceha filmskih glumaca i mnoge druge. Nadalje, nominirana je za 126 nagrada, od čega je u karijeri osvojila 62 nagrade.

Časopis Time proglasio ju je jednom od 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu u 2019. godini. Lista uključuje osobe iz područja politike, glume, glazbe, aktivizma i mode, sve koji su na neki način imali velik utjecaj na društvo.

Film ‘Brzi i žestoki 10’ trebao bi premijerno biti prikazan u kinima 7. travnja 2023. godine, prema riječima Vina Diesela. Odavno je poznato da će redatelj zadnja dva dijela biti Justin Lin, a očekuje se da će se isti snimati jedan za drugim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:28