SPEKTAKL ZA PAMĆENJE

DJ zvijezda Fedde Le Grand u velikom stilu zatvorio Umag Music Nights

U Dance Areni svirao je neke od svojih najvećih hitova među kojima je i Put Your Hands Up 4 Detroit
 Plava Laguna Croatia Open Umag

Glazbeni spektakl za pamćenje na Umag Music Nights priredio je jedan od vodećih DJ-a današnjice Fedde Le Grand. Prepuna Dance Arena i ove je večeri bila jedan od najveselijih plesnih podija na svijetu.

image
Plava Laguna Croatia Open Umag

Nizozemska zvijezda dobitnik je brojnih nagrada, a za svoje setove od 2007. godine konstantno je nagrađen mjestom u top 40 najboljih DJ-eva svijeta. U Dance Areni svirao je neke od svojih najvećih hitova među kojima je i Put Your Hands Up 4 Detroit.

image
Plava Laguna Croatia Open Umag

„Ovo je bio jedan od najboljih provoda. U Hrvatskoj smo prvi puta i nismo očekivali da će za vrijeme našeg boravka ovdje nastupiti naš omiljeni DJ Fedde le Grand!“ – izjavila je Sandra iz Nizozemske.

image
Plava Laguna Croatia Open Umag

Vikend je otvorila glazbeno – plesna atrakcija s Ibize Vida Loca. Unatoč kiši koja je ohladila zagrijani Umag, zarazna glazba ovih mladih ljudi rasplesanu Dance Arenu držala je na okupu. Slike s Umag Music Nights od proteklih dana šalju poruku izvrsne energije. Ona se pokazala kao sadržaj koji je 32. Plava Laguna Croatia Open Umag itekako oplemenio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:13