PLJUŠTE OPTUŽBE

DJECA MICHAELA JACKSONA SPREMAJU TUŽBU ZA PREVARU I DUŠEVNE BOLI Istražuju muškarce koji su njihovog oca optužili za seksualno zlostavljanje

Prince Michael, Prince i Paris Jackson 2012.
 Profimedia, ddp images

Djeca pokojnog Michaela Jacksona nisu službeno istupala nakon što je objavljen dokumentarac u kojem se iznose teške optužbe na račun njihova oca, no prema informacijama koje objavljuju američki mediji, oni ne sjede skrštenih ruku, već istražuju protagoniste filma u namjeri da protiv njih podignu tužbu.

Wade Robson i James Safechuck pojavili su se u HBO-ovom dokumentarcu ‘Leaving Neverland’ gdje su detaljno opisali kako ih je kralj popa seksualno zlostavljao odmalena do tinejdžerskog doba. Međutim, Prince, Paris i Prince Michael Jackson II ne priznaju te optužbe i navodno pokušavaju otkriti jesu li Robson i Safechuck bili plaćeni za sudjelovanje u filmu te pronaći nedosljednosti u njihovim pričama.

Redatelj filma Dan Reed već je ranije naglasio da nisu dobili nikakvu novčanu naknadu. Izvori bliski obitelji tvrde da Jacksonovi potomci pripremaju tužbu za prevaru, nanošenje duševnih boli, klevetu i lažno predstavljanje.

Prince (22), Paris (21) i Prince Michael (17) navodno ne traže novac tužbom, već žele da Robson i Safechuck prihvate odgovornost i javno se ispričaju. Ako od tužbe dobiju kakvu financijsku naknadu, to navodno namjeravaju sve donirati u humanitarne svrhe.

- Djeca samo žele sačuvati glazbeno naslijeđe oca. Smatraju da je dokumentarac jednostran i da je dvojac iznio lažne optužbe. Vjeruju da novac koji su njih dvojica skupili nakon objave dokumentarca, nije otišao u humanitarne svrhe kako su najavili. Žele službeno pojašnjenje funkcioniranja Robsonove humanitarne zaklade - rekao je glasnogovornik obitelji za Page Six.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:11