NEMOGUĆA MISIJA?

Djevojčica s Downom imala je jednu želju - upoznati Taylor Swift. Evo što je onda napravio njen otac

Grace DelVecchio (12) na kraju je od Swift dobila i poklon, a kaže da joj je to najsretniji dan u životu

Taylor Swift

 Tns/abaca/Abaca Press/Profimedia/Tns/abaca/abaca Press/profimedia

Jedan je požrtvovni otac ostvario snove svoje 12-godišnje kćeri Grace DelVecchio, obožavateljice Taylor Swift s Downovim sindromom, tako što joj je kupio karte za koncert Eras Tour, omogućivši joj da upozna svojeg idola uživo na stadionu MetLife, što je za Grace predstavljalo najbolji trenutak u životu.

Otkad je 12-godišnja Grace dobila božićni poklon s kartama za koncert Eras Tour, nije samo s uzbuđenjem iščekivala da vidi kako pop zvijezda izvodi uživo, već je i s nadom čekala priliku da je i upozna.

- Vrištat ću, skakat ću i plesati. Toliko sam uzbuđena što ću je vidjeti, rekla je presretna tinejdžerica, koja ima Downov sindrom, The Postu uoči dolaska na Swiftine koncerte u petak i nedjelju na stadionu MetLife.

U kući DelVecchio u Westchesteru, Taylor Swift se sluša na zvučnicima od trenutka kad Grace ustane do trenutka kad ide spavati, rekla je njena mama Theresa DelVecchio.

Subotom obitelj ima tradiciju posluživanja "palačinke od folklora" - to su obične palačinke, ali kuhane dok album "Folklore" Taylor Swift svira u pozadini, rekla je Theresa.

-Grace pušta Taylor Swift 24 sata dnevno,njenom starijem bratu je već dosta, rekla je Theresa s osmijehom.

Učitelji od Grace potvrdili su pak da će odnos Grace i Taylor koristiti kao lekciju u školi.

- Razgovarat ćemo o Taylor Swift, sažeti tko je Taylor Swift, reći zašto je važna, rekla je Jenn Sparano, koja blisko surađuje s Grace kao logopedinja u srednjoj školi Mildred E. Strang.

Nakon što je Graceina opsesija s Taylor počela krajem 2019. godine s izdanjem nominiranog za Grammy albuma "Lover", osigurati karte za svoju kćer da ju vidi na koncertu postala je najvažnija misija za Graceinog tatu Michaela DelVecchia.

Otac dvoje djece osjećao se kao "najgori tata ikad" kada nije uspio ostvariti svoju misiju tijekom pretprodaje karata za koncert Eras Tour 15. studenog - kada se srušio Ticketmaster.

Prema izvješćima, StubHub stranici na kojoj se preprodaju karte cijena je dosezala 22, 000 dolara.

Baš oko Božića otac je napokon je uspio kupiti ulaznice po cijeni od 240 do 418 dolara po komadu. U petak su Theresa i Grace prisustvovale koncertu zajedno s Graceinim dva rođaka i dvjema tetama.

Michael, Sparano i još jedan od Graceinih logopedskih učitelja pridružit će joj se na koncertu u nedjelju.

- Plakat ću puno na koncertu, rekao je Michael uz smijeh.

Pokazao je The Postu narukvicu od perlica koju je Grace napravila za njega, na kojoj piše "Swiftie tata", koju s ponosom nosi. U Michaelovim očima, za njegovu kćer nema boljeg uzora od Taylor.

Swift je pak za koncerta prošetala pistom tijekom izvedbe pjesme "22" i poklonila Grace svoj šešir kao znak zahvalnosti za njenu lojalnost i strast.

Od početka Eras turneje, pop zvijezda naime svake večeri poklanja svoj šešir posvećenom fanu ili dragom prijatelju.

Swift je prvu neformalnu tradiciju započela tijekom svoje Red turneje 2013. godine, ali je bila pauzirana tijekom svoje 1989 i Reputation turneje, a sada je ponovno oživjela s pjesmom "22" koja je dio set liste njezine Eras turneje.

- Mislim da Grace odlično promovira sebe, zalaže se za sebe... I naravno, mislim da je to nešto što je naučila gledajući što Taylor radi svakodnevno, rekao je Michael.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2023 10:17