VANZEMALJSKI OŽILJCI

Djevojka Elona Muska pohvalila se bizarnom tetovažom: ‘Nemam dobru sliku jer previše boli‘

Ekscentična glazbenica cijela je leđa istetovirala rijetkom tehnikom, a mnoge je iznenadio neobičan motiv
Grimes, partnerica Elona Muska
 Instagram

Partnerica poznatog biznismena, 49-godišnjeg Elona Muska, glazbenica Grimes, na Instagramu se pohvalila novom neuobičajenom tetovažom preko cijelih leđa.

Ova 33-godišnja Kanađanka je tetovažu opisala kao "prekrasne vanzemaljske ožiljke" te je dodala kako nema dobru fotografiju jer bol nastala uslijed tetoviranja još nije popustila.

image
Elon Musk i Grimes
Angela Weiss/afp

Tetovažu su osmislili Nusi Quero i tattoo umjetnik poznat kao Tweak T. Glazbenica je dvojac označila u objavi na Instagramu pritom nazvavši Nusi "vanzemaljskim kompjuterskim mozgom". U cijelosti je rađena bijelom tintom, što je prilično rijetka tehnika. Naime, tetovaže izrađene spomenutom tehnikom zbog slabe pigmentacije počinju blijediti brže nego one u crnoj boji te često izgledaju povišeno zbog guste tinte koja stvara ožiljke ispod kože.

Grimes, čije je pravo ime Claire Elise Boucher, ranije je izrazila želju za preseljenjem na Mars istaknuvši kako ondje želi osnovati ljudsku koloniju, izvijestio je The Sun.

Podsjetimo, Elon Musk, direktor kompanija SpaceX i Tesla, drugi je najbogatiji čovjek na svijetu. U vezi sa 16 godina mlađom glazbenicom je od 2018. Par je u svibnju prošle godine šokirao javnost nazvavši novorođenog sina X Æ A-12. Biznismenu je to prvo dijete u vezi s kanadskom glazbenicom, dok iz prethodnog braka ima pet sinova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 15:59