FINALIZIRALA RAZVOD

DJEVOJKA KOJA JE RASPAMETILA SVIJET SVOJOM TRANSFORMACIJOM Kako izgleda novi život 'prepolovljene' Adele: 'Ta razina civiliziranosti je nevjerojatna'

 
 Instagram

Prošla su dva tjedna otkako je engleska pjevačica Adele, baš na svoj 32. rođendan, na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pokazala rezultate dramatičnog mršavljenja, ali zanimanje javnosti za njezinu novu, vitku figuru i dalje ne jenjava.

Višestruka dobitnica Grammyja doslovce se "prepolovila" zahvaljujući redovitom vježbanju i rigoroznoj dijeti po kojoj je u organizam unosila samo 1000 kalorija na dan, prenosi The Mirror.

Glazbenica je u međuvremenu službeno finalizirala i razvod od poduzetnika Simona Koneckog, s kojim ima sedmogodišnjeg sina Angela. No kako zapravo izgleda njezin novi život?

- Savršeno je zadovoljna trenutačnom situacijom. Uživa u pozitivnim reakcijama i komplimentima koji joj stižu sa svih strana. Fokusirana je na stvaranje novog albuma i očuvanje vlastita zdravlja. Ne treba joj muškarac da bi bila sretna pa ni ne razmišlja o novoj vezi. Angelo joj je prioritet i apsolutno je posvećena majčinstvu - otkrio je izvor blizak Adele.

A unatoč razvodu, slavna pjevačica i Simon ostali su u odličnim odnosima i zajedno se brinu o sinu - štoviše, dječakov otac živi preko puta bivše supruge jer želi biti maksimalno prisutan u njegovu životu.

- Oboje su nevjerojatno civilizirani, roditelji poput njih trebali bi biti uzor svima - hvale ih prijatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:29